Πρώτη συνεδρίαση για το 2021 του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

πιτα1

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η πρώτη -για το 2021- συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, όπως και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: φωνή βοώντος εν τη ερήμω – Την ώρα που ο Δήμος Ερέτριας χαρίζει λογαριασμούς ύδρευσης στους πολίτες ο Διρφύων Μεσσαπίων στέλνει λογαριασμούς για το 2019

Μετά την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Σανίδας, εκφράζοντας το σώμα:

 Εξέφρασε τα συλλυπητήρια όλων στους οικείους του πρώην Υπουργού Σήφη Βαλυράκη, που εξέπνευσε στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου.

 Συνεχάρη δημόσια τον κ. Ιωάννη Κτιστάκη, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Βοιωτία και εκλέχθηκε από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) ως δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Ελλάδα.

Κατά την πολύωρη συνεδρίαση συζητήθηκαν εκτενώς και σε θετικό κλίμα 18 επίκαιρες ερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων, 3 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και 8 θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων οι αναγκαίες τροποποιήσεις του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2021.

Αξιοσημείωτη ήταν η ένταξη χρηματοδότησης στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 για την εκπόνηση “Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας”.

«Πιστεύουμε στην ηλεκτροκίνηση και στα οφέλη της. Θέλουμε να γίνουμε μια Περιφέρεια φιλόξενη προς το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τους χρήστες του, Στερεοελλαδίτες και επισκέπτες. Η πρώτη Περιφέρεια με πλήρες και οργανωμένο σχέδιο σταθμών», τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Fake News…και στα μούτρα σας….
ΣΟΚ Ψαχνά Ευβοίας: Ξεψύχησε βρέφος λίγο πριν φτάσει στο Κέντρο Υγείας

Σεισμός στην Τριάδα Ευβοίας- Πόσα ρίχτερ κούνησαν την περιοχή το βράδυ της Τρίτης

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Χαλκίδα – Πάει για τοπικό Lock Down Δήμος Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο