Διαπλάτυνση γέφυρας στην θέση «Βρύση» Τανάγρας, προϋπολογισμού ύψους 236.634,90 €

28 Μαΐου 2020, 12:53 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στην διαπλάτυνση της γέφυρας στη θέση «Βρύση» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας, προϋπολογισμού 236.634,90 €, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Νέα Αρτάκη: Τροχαίο ατύχημα στα lild αυτήν την ώρα – Εγκλωβισμένος ο οδηγός

Η υφιστάμενη γέφυρα βρίσκεται στην επαρχιακή οδό που ενώνει την Τανάγρα με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, σε απόσταση περίπου 700μ από την κεντρική διασταύρωση του οικισμού  (προς Άρμα και προς κέντρο) και στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει απότομη επικίνδυνη οριζοντιογραφική και μηκοτομική καμπύλη, που την καθιστούν ευεπίφορη σε ατυχήματα, ιδίως την νύχτα.

«Διαπλατύνουμε μια γέφυρα με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και κακή γεωμετρία. Σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας, προσφέρουμε οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή άνεση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Τροχαίο αυτή τη στιγμή στην Ληλαντίων – Εγκατέλειψε ο ένας οδηγός

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας συμπλήρωσε: «Με το έργο αυτό συμβάλλουμε στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και επισκεπτών, σε ένα σημείο που χρήζει άμεσης βελτίωσης . Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , τον κ.Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα  Παπαθωμά για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου αυτού.»

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.