Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.
Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 93 τεστ, εκ των οποίων τα 2 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.
Οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1), 9:00 με 14:00 έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, εκτός από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, όπου δεν θα διενεργηθούν έλεγχοι.
Διαβάστε Επίσης:
- Δήμος Λεβαδέων: Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης κατά του Covid 19
- Χαλκίδα – Κατάληψη στο ΕΠΑΛ: Γυαλιά καρφιά έκαναν οι μαθητές το σχολείο [ΒΙΝΤΕΟ]
- Χαλκίδα: Κατάληψη στο 3ο Λύκειο Χαλκίδας στην Έξω Παναγίτσα – “Μας ζητάνε να φοράμε μάσκες και τις έχουν κατεβασμένες οι καθηγητές ” [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]
- Το “Κουτσό” τηλεφώνημα Σπανού στον Κώστα Σκρέκα – Θυμήθηκε μόνο την Βόρεια Εύβοια
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr
Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι