Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν τεστ Covid 19 την Δευτέρα 26/10 σε συνεργασία με την ΠΕ Βοιωτίας

Θήβα Νέα Τεστ ΚορονοΊού

Ενημέρωση εξέδωσε πριν από λίγο ότι, σε συνεργασία με την Π.Ε. Βοιωτίας Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και από ώρες 10:00 έως 15:00 στην Κεντρική Πλατεία Θήβας θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν Προληπτικά Τεστ ανίχνευσης Κορωνοιού από τον ΕΟΔΥ, σε όσους πολίτες το επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ρόδος: Τον έθαψαν και ήταν ολοζώντανος! Το ξέσπασμα των παιδιών που πίστεψαν ότι έθαψαν τον πατέρα τους

Η δράση θα ενισχύσει την προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του #covid-19.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο αυτό από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 21/10 πραγματοποιήθηκαν στους εργαζόμενους του Δήμου Θηβαίων, συμπεριλαμβανομένων και όσων εργάζονται σε κοινωνικές δομές (όπως παιδικούς σταθμούς, βοήθεια στο σπίτι, κοινωνική υπηρεσία, συμβουλευτικό κέντρο, κέντρο κοινότητας, παντοπωλείο κα) μοριακά τεστ ανίχνευσης covid-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος έγινε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, το Κέντρο Υγείας Θήβας και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Θήβας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr