Είδηση για: #, #

Δήμος Θηβαίων: Ενημέρωση για τα πρόσφατα κρούσματα Covid 19 υπαλλήλων του Δήμου

19 Νοεμβρίου 2020, 6:52 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μετά την εμφάνιση δύο θετικών κρουσμάτων covid-19 σε υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων, ενημερώνουμε αρχικά πως και οι δύο υπάλληλοι ήταν σε άδεια από τις 13-11-2020. Η διάγνωση έγινε για τον έναν στις 16-11-2020 και για τον δεύτερο στις 17-11-2020 ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε ο Δήμος Θηβαίων.

Κορονοϊός: Συγκινητικό βίντεο από την αποσωλήνωση 54χρονου στο Νοσοκομείο Ξάνθης – Το μήνυμα Κικίλια

Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά και σε συνεργασία με τον γιατρό εργασίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στα θέματα υγείας, προβήκαμε σε ιχνηλάτηση των επαφών των δύο υπαλλήλων, έγινε άμεση απολύμανση των χώρων των γραφείων του Δήμου Θηβαίων καθώς επίσης και επιδημιολογική σάρωση με την διενέργεια test PCRCovid-19 σε δημοτικούς υπαλλήλους και αιρετούς.

Όλα τα test ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Επίσης ενημερώνουμε ότι καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιεί test covid στους υπαλλήλους.

Η χώρα μας και ολόκληρη η υφήλιος πλήττεται από την μάστιγα του κορωνοϊού.
Είμαστε και παραμένουμε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και στους Δημότες μας ενεργώντας ταχύτατα , με βάση τα επιστημονικά πρότυπα και τις οδηγίες λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Έχουμε άμεση συνεργασία με το Γ.Ν.Ν Θηβών, το Κ.Υ. Θηβών, την ΤΟΜΥ και τον ΕΟΔΥ στην προσπάθειά μας για την προστασία των Δημοτών μας, στον βαθμό που μας επιτρέπεται και αποτελεί ευθύνη μας.

Κυριαρχικός μας στόχος είναι «ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.