Γιώργος Αναστασίου
in ,

Δωρεά Γραφικής Ύλης, Αντισηπτικών και Μασκών από τον Δήμαρχο Θηβαίων στο Κέντρο ΑΜΕΑ Θήβας

Γραφική ύλη για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αντισηπτικά και μάσκες δώρησε στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Θήβας “Οι Άγιοι Ανάργυροι” ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλάτσατα Χαλκίδα: Ρομά πήγαν σε βενζινάδικο να βάλουν βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ιουλία Κοντού και την Προϊσταμένη της Κοινωνικής του Υπηρεσίας Γιώτα Μπαρώνη, συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Κέντρου κα Αθηνά Ράικου στην είσοδο της δομής και της ζήτησε να μεταφέρει τις ολόθερμες ευχές του στα παιδιά, με την ευχή να έχουν την υγεία τους και σύντομα να συναντηθούν, να αγκαλιαστούν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί, όπως παλιά.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος είχε εκφράσει την επιθυμία η φετινή κάρτα ευχών του να είναι ζωγραφισμένη από τα παιδιά του Κέντρου ΑΜΕΑ , με σκοπό να προβάλει το σπουδαίο έργο που επιτελείται εκεί. Στην πρόταση του Δημάρχου ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά, τα οποία του παρέδωσαν τις δημιουργίες τους , για να διαλέξει αυτή που επιθυμεί.

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Θέμης Χειμάρας

Αποζημίωση λόγω κορονοϊού σε παραγωγούς φιστικιού και αμυγδάλου ζητά ο Θέμης Χειμάρας

Αντίπαρος Ατύχημα

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Τρεις νεκροί