Κακοκαιρία Ιανός – Δήμος Θηβαίων: Ενημέρωση για τα επικείμενα καιρικά φαινόμενα

17 Σεπτεμβρίου 2020, 11:35 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
δήμος-θηβαίων-κακοκαιρία-ιανος

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θηβαίων ενημερώνει τους πολίτες ότι, με βάση το υπ’ αρ. 4/16-9-2020 έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ/ΕΜΚ, προβλέπονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις άνεμοι στη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου του Δήμου Θηβαίων), από την Παρασκευή 18-9-2020 έως και το Σάββατο 19-9-2020.

Κακοκαιρία Ιανός: Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ως εκ τούτου ο Δήμος τίθεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας στη ζώνη ευθύνης του.

Για την προστασία τους συνιστούμε στους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού την αποφυγή προσέλευσης στους παραθαλάσσιους οικισμούς του Δήμου Θηβαίων (Αγ.Βασίλη, Καλαμάκι, Λιβαδόστρα, Αγ. Νικόλαο, Αλυκή, Σαράντι και Αγ. Ιωάννη) και την έγκαιρη απομάκρυνση όσων ήδη βρίσκονται στις παραθεριστικές οικίες τους, για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, ενημερώνουμε όσους δραστηριοποιούνται ή εργάζονται στην ύπαιθρο (κτηνοτρόφους, αγρότες, μελισσοκόμους κλπ) για τους κινδύνους που ενδεχομένως να προκύψουν από τα πιθανόν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ώστε να λάβουν τα μέτρα αυτοπροστασίας τους.

Γενικά, συνιστούμε σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μεριμνήσουν για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.