Ορισμός Αντιδημάρχων στο Δήμο Λεβαδέων

dimos levadeon

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Στον ορισμό των Αντιδημάρχων και τον καθορισμό των καθηκόντων τους προέβη ο νέος Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης.  

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση (ΑΔΑ: 9Ν2ΞΩΛΗ-ΜΝ5) ορίζονται οι κάτωθι ως έμμισθοι Αντιδήμαρχοι, στους οποίους μεταβιβάζονται και συγκεκριμένες αρμοδιότητες κατά το χρονικό διάστημα 4/1/2024 έως 4/1/2025.  

Ειδικότερα: 

Ορίζει τον κ. Παναγιώτη (Νότη) Αγνιάδη, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Δαύλειας και αναπληρώνει τον Αναπληρωτή Δήμαρχο. 

Ορίζει τον κ. Βασίλειο Ιωαννίδη, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, περισυλλογής των αδέσποτων ζώων και τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Χαιρώνειας. 

Ορίζει τον κ. Χρήστο Καλλιαντάση, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών, Εσόδων και Περιουσίας, Εσωτερικής Λειτουργίας και Προγραμματισμού, Πληροφορικής και Διαφάνειας. 

Ορίζει τον κ. Δημήτριο Καφρίτσα, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Δημοτικού Ταμείου. 

Ορίζει τον κ. Χαράλαμπο Κατή, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Προσχολικής Αγωγής και τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας. 

Ορίζει τον κ. Γεώργιο Λιανό, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Τεχνικών Έργων και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.  

Με την ίδια απόφαση Δημάρχου ορίζονται ως άμισθοι Αντιδήμαρχοι κατά το χρονικό διάστημα 4/1/2024 έως 4/1/2025 οι ακόλουθοι: 

Ορίζει την κ. Αικατερίνη Παπαβασιλείου, ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Διοικητικών Θεμάτων, θεμάτων Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Λιβαδειάς, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, ΚΑΠΗ, Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνικών Δομών, Πολιτικών Ισότητας φύλων και αναπληρώνει τον Δήμαρχο Λεβαδέων. 

Ορίζει τον κ. Κωνσταντίνο Γκώνια, ως Αντιδήμαρχο με τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου. 

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης ευχήθηκε σε όλους τους Αντιδημάρχους καλή και δημιουργική θητεία με δύναμη, υπομονή και επιμονή. Επίσης, επεσήμανε ότι με τις γνώσεις και την αρτιότητά τους θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του Δήμου μας και εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.