Θήβα: Συνάντηση Φασούλα, Ρεντζιά και Ιωάννου με τον Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου

παναγιωτης φασουλας

Υψηλούς επισκέπτες -στην κυριολεξία- που έγραψαν ιστορία στο Ελληνικό και Διεθνές Μπάσκετ, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, στο πλαίσιο των επαφών του εν όψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), στις οποίες είναι υποψήφιος για την προεδρία, πέρασε την πόρτα του Δημαρχείου μαζί με τους Ευθύμη Ρεντζιά και Μέμο Ιωάννου, οι οποίοι συμπορεύονται με την «αράχνη» του Ελληνικού Μπάσκετ.

Θέματα της συνάντησης ήταν οι επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και γενικά θέματα αθλητισμού.

Επιβεβαίωση ΕΟΔΥ για το κρούσμα Κορονοϊού στην Νέα Αρτάκη – Δεν εισήχθη ποτέ το 10χρονο κορίτσι στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Ανδρέας Χατζησταμάτης και ο Πρόεδρος του ΔΟΘ Σταμάτης Καλαμιώτης καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Βασιλείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις στο sterea live Και στο eviathema.gr όπου μεταξύ άλλων ο Βετεράνος Μπασκετομπολίστας, μίλησε για την υποψηφιότητα του στις εκλογές της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για το επίπεδο του μπάσκετ και του αθλητισμού στην Στερεά Ελλάδα με αφορμή το Έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του Κλειστού γηπέδου στα Ψαχνά Ευβοίας και για την κατάσταση του αθλητισμού εν όψη του Κορονοϊού.

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα.