dimitriadis-vitoros
Βοιωτία

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην εθνική οδό κοντά στο Σχηματάρι

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Σοκαριστικά πλάνα λίγα λεπτά μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Χαλκίδας–Σχηματαρίου έρχονται στη δημοσιότητα. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν ένας αστυνομικός διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. και η σύζυγός του εξετράπη της πορείας της, καταλήγοντας στο διαχωριστικό διάζωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα προκλήθηκε από μια δεξαμενή νερού που είχε πέσει στον δρόμο από διερχόμενο αυτοκίνητο.

lYSIS

Ο 48χρονος αξιωματικός προσπάθησε να αποφύγει το αντικείμενο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, η οποία προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες ασφαλείας. Ο ίδιος και η 53χρονη σύζυγός του υπέστησαν θανάσιμα τραύματα.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο σημείο μη γνωρίζοντας την ύπαρξη του τροχαίου για να απομακρύνουν κάποιο αντικείμενο που αναφέρθηκε ότι υπάρχει στο οδόστρωμα, όταν αντίκρισαν την σοκαριστική εικόνα της μηχανής πάνω στα κιγκλιδώματα.

Νωρίτερα, σε ανάρτηση σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης που επικεντρώνεται στις περιοχές Δήλεσι, Τανάγρα και Αυλίδα, γυναίκα είχε προειδοποιήσει για την παρουσία δεξαμενής νερού στον δρόμο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έπεσε δεξαμενή νερού στη Χαλκίδος–Σχηματαρίου».

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Μεταπτυχιακός φοιτητής «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» στο ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.