in

Χαρακτηριστικά και είδη στοιχημάτων στο τένις

Μπορείτε να κάνετε στοιχήματα στο τένις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα τουρνουά πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη του κόσμου και τα κορυφαία πρωταθλήματα διοργανώνονται έτσι ώστε μόλις ολοκληρώνεται το ένα να ξεκινά το επόμενο. Αυτό καθιστά το τένις μια ενδιαφέρουσα επιλογή ακόμη και ως σημαντικός κλάδος του αθλητισμού.

Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα για τους παίκτες είναι ότι γίνεται ευκολότερο να παρακολουθείτε τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοι. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο όπου υπάρχουν ταυτόχρονα 22 παίκτες συνολικά από τις δύο ομάδες στο γήπεδο ποδοσφαίρου, χωρίς να υπολογίζονται οι αναπληρωματικοί αθλητές, στο τένις υπάρχουν μόνο δύο αντίπαλοι στο γήπεδο. Οι παίκτες μπορούν όχι μόνο να ελέγξουν την τρέχουσα φυσική, αλλά και την ψυχολογική κατάσταση, καθώς και τα στατιστικά των επιδόσεων στο τουρνουά, χωρίς να αφιερώσουν πολύ χρόνο.

Στη διαδικασία ανάλυσης των αντιπάλων, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι στο τένις, οι αθλητές έχουν έντονα σκαμπανεβάσματα στις επιδόσεις τους. Συνήθως φτάνουν στο σημείο αιχμής τους και το διατηρούν για μια περίοδο 1-2 εβδομάδων, και μετά εμφανίζεται μια παρόμοια περίοδος πτώσης. Συνολικά, ο κύκλος διαρκεί 4 εβδομάδες και μετά επαναλαμβάνεται ξανά. Εάν το stoixima tennis γίνει μια κανονική δραστηριότητα, τότε με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες θα μπορούν να προσδιορίσουν πότε οι αθλητές βρίσκονται στην κορυφή, μετά από μια σύντομη μελέτη των στατιστικών σε πρόσφατες εμφανίσεις.

Η μείωση της απόδοσης στο τένις είναι κάτι συνηθισμένο. Μερικοί παίκτες μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι περισσότερο έλλειψη πειθαρχίας, αλλά μόλις αποκτήσετε την πρώτη σας στοιχηματική εμπειρία, θα αλλάξετε εύκολα γνώμη. Έχοντας κατά νου την τακτική αυτή θα μπορείτε να εφαρμόζετε πιο ενδιαφέρουσες στρατηγικές δουλεύοντας με υψηλές πιθανότητες.

Οι κύριοι τύποι στοιχημάτων τένις

Το στοίχημα στο τένις έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, όπως και κάθε άθλημα με μόνο έναν παίκτη. Αφορά τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Το ποιος θα είναι ο νικητής
  • Την ακριβή βαθμολογία
  • Το ποιος θα κερδίσει ένα από τα σετ
  • Το χάντικαπ
  • Το σύνολο των πόντων
  • Τους επιμέρους δείκτες

Η πιο κοινή μορφή στοιχήματος μεταξύ των αρχαρίων παραμένει το στοίχημα για το κύριο αποτέλεσμα του αγώνα. Συχνά υπάρχουν παίκτες με διαφορετική εμπειρία και κατηγορία στο γήπεδο, οπότε είναι εύκολο να προσδιοριστεί το φαβορί. Αυτό οδηγεί σε μείωση των κερδών, αλλά αυξάνει την πιθανότητα να κερδίσετε το στοίχημα.

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε και στο χάντικαπ. Αυτός ο τύπος στοιχήματος σάς επιτρέπει να λαμβάνετε υψηλότερες αποδόσεις, αλλά το στοίχημα θα είναι αποτελεσματικό μόνο εάν πληρούται μια επιπλέον προϋπόθεση. Το χάντικαπ μπορεί να είναι αρνητικό ή θετικό. Το τελευταίο χρησιμοποιείται όταν στοιχηματίζετε σε αουτσάιντερ. Σε αυτή την περίπτωση, για να κερδίσετε το στοίχημα, αρκεί ο παίκτης να μην χάσει με σκορ μεγαλύτερο από αυτό που υποδεικνύεται στο αριθμητικό μέρος του χάντικαπ. Το αρνητικό χάντικαπ ισχύει για το φαβορί. Θα είναι δυνατό να κερδίσετε μόνο εάν ο νικητής κερδίσει τον αντίπαλο με τον καθορισμένο αριθμό παιχνιδιών.

Ένα στοίχημα που αφορά τη συνολική βαθμολογία έχει ενδιαφέρον εάν ο παίκτης μπορεί να προβλέψει την πιθανή έκβαση της αναμέτρησης. Στο πλαίσιο του τουρνουά μπορεί να υπάρξει κανονισμός τριών σετ ή πέντε σετ. Στην πρώτη περίπτωση, η νίκη πρέπει να κερδηθεί σε 2 σετ και στη δεύτερη σε 3 σετ. Ο παίκτης μπορεί να ποντάρει συνολικά πάνω από 2,0 ή λιγότερο.

Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στο ακριβές σκορ. Το να το προβλέψεις είναι αρκετά δύσκολο, αλλά κάποιοι έμπειροι παίκτες τα καταφέρνουν. Πρέπει να καθορίσετε όχι μόνο τον αριθμό των σετ που θα απαιτηθούν για τον προσδιορισμό του νικητή, αλλά και την ακριβή βαθμολογία σε καθένα από αυτά. Παρέχονται επίσης και άλλα στοιχήματα τένις. Για παράδειγμα, ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει στον νικητή του πρώτου σετ. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τη live μετάδοση για επιπλέον αποτελέσματα. Έτσι, θα μπορείτε να καταλάβετε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Αφού ελέγξετε το πρώτο σετ, μπορείτε να αποφασίσετε για έναν πιθανό νικητή στο δεύτερο, και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, για τους οποίους αρκεί να εισάγετε τον προσωπικό σας λογαριασμό.

Βόρεια Εύβοια: 59χρονος εντοπίστηκε νεκρός στα Λουτρά Αιδηψού

Σοκ στην Ρόδο: Τουρίστρια γέννησε σε τουαλέτα ξενοδοχείου – Αναφορές ότι το βρέφος είναι νεκρό