Με φόρα ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, ώρα να συνέλθει η Αταλάντα

Foxbet

Ο Παναιτωλικός δίνει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Αγρίνιο και ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη του στη Σούπερ Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και παραμένει με μόλις 2 νίκες στο Πρωτάθλημα (2-6-8). Στην Ιταλία, η Αταλάντα καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη στη Serie A (0-1-3), ενώ βρίσκει την Μπολόνια με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Δευτέρας (9/1).

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία superleague 1 μετά το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

  1. Παναιτωλικός – ΟΦΗ (17:00)

Μετά τις δύο κολλητές ήττες από ομάδες της Θεσσαλονίκης (2-0 από τον ΠΑΟΚ και 1-0 από τον Άρη), ο Παναιτωλικός έβγαλε αντίδραση επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0, εκμεταλλευόμενος δύο στατικές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο (κόρνερ). Ο ΟΦΗ έχει μόλις δύο νίκες στη σεζόν και προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (1-1 με τον Παναθηναϊκό και 0-0 με τον Βόλο). Ο Παναιτωλικός δίνει δεύτερο σερί αγώνα στο Αγρίνιο και θέλει να πλασαριστεί στην εξάδα. Ο ΟΦΗ θα ρίξει το βάρος στην άμυνα, αλλά δύσκολα αυτό το ματς θα μείνει στο μηδέν. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Over 1,5 σε απόδοση 2.02.

  1. Αλάνιασπορ – Τραμπζονσπόρ (19:00)

Επιστρέφουμε στο τουρκικό Πρωτάθλημα και τη δοκιμασία της Πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Αλάνιασπορ. Η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη βρίσκεται στην 6η θέση και το -10 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι, ενώ οι γηπεδούχοι είναι 9οι και προέρχονται από τη βαριά ήττα στην έδρα της Κασίμπασα με 4-1. Εστιάζουμε στο μεγαλύτερο κίνητρο της Τραμπζονσπόρ, που αν θέλει να μπει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου πρέπει να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε, η Αλάνιασπορ δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.20.

  1. Μπολόνια – Αταλάντα (21:45)

Η 11η Μπολόνια παίζει με την 7η Αταλάντα, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον καλύτερο επιθετικό της, καθώς ο Μάρκο Αρναούτοβιτς τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ήττα από τη Ρόμα με 1-0 και δεν θα δώσει το «παρών». Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στη Serie A (4-0-2). Από τη μεριά της, η ομάδα του Μπέργκαμο συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3), αλλά στο τελευταίο έσωσε τον βαθμό στο φινάλε (2-2 με τη Σπέτσια εκτός έδρας). Η Μπολόνια έχει απουσίες και η Αταλάντα καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω της το αρνητικό σερί που «τρέχει». Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.20.

  1. Όξφορντ – Άρσεναλ (22:00)

Η Άρσεναλ είναι η πολυνίκης του Κυπέλλου Αγγλίας και παραδοσιακά δίνει μεγάλη βάση στη διοργάνωση. Οι Λονδρέζοι προπορεύονται στην Πρέμιερ Λιγκ και ύστερα από χρόνια δείχνουν ικανοί για την κατάκτηση του αγγλικού Πρωταθλήματος. Η Όξφορντ αγωνίζεται στη League One και βρίσκεται στη 15η θέση, 11 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Η Άρσεναλ θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση και να μη στείλει το ζευγάρι σε ρεβάνς (σε περίπτωση ισοπαλίας θα συμβεί αυτό), ενώ η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να κρατήσει στην άμυνα και να μην ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 2 & Under 3,5 σε απόδοση 2.30.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα