Ισοπαλία σε απόδοση φινάλε… Β Ιταλίας 

26 Ιουνίου 2024, 12:56 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Foxbet

Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του ΕURO και θα ξεκαθαρίσουν οι τελευταίες ομάδες που θα κλείσουν θέση για τους «16». Με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων συνεχίζεται το Copa America, με αγώνες από το 2ο γκρουπ. 

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τα πιο μελετημένα προγνωστικα euro 

133. Σλοβακία – Ρουμανία (19:00) 

Πολύ συζήτηση έχει σηκώσει το συγκεκριμένο ματς, καθώς μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής… αχνοφαινόταν πως η ισοπαλία θα στείλει «χέρι-χέρι» τις Σλοβακία και Ρουμανία στους «16», κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της τελευταίας στροφής. Αμφότερες προέρχονται από ήττα στο 5ο γκρουπ, η Σλοβακία έχασε με ανατροπή του σκορ από την Ουκρανία και η Ρουμανία «καθαρά» από το Βέλγιο. Εδώ που έχουμε φτάσει καμία από τις δύο δεν θα πάρει υπερβολικά ρίσκα, ενώ ξέρει πως αν δεν ηττηθεί προκρίνεται στα νοκ άουτ. Η ισοπαλία παίζει σε αποδόσεις… φινάλε Β Ιταλίας, όμως παραμένει το πιο δυνατό ενδεχόμενο. Ποντάρισμα στο 2.05. 

135. Τσεχία – Τουρκία (22:00) 

Για τον 6ο όμιλο του EURO, η Τσεχία δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Γεωργία τη 2η αγωνιστική και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει στους «16». Πιο άνετη η Τουρκία (ήττα 3-0 στο… ρελαντί από την Πορτογαλία στο προηγούμενο ματς), παίζει για τρία αποτελέσματα για να κλείσει θέση στα νοκ άουτ. Προκρίνεται αν δεν ηττηθεί, ενώ και σε περίπτωση ήττας, αυτή θα θεωρηθεί «γλυκιά» αν είναι μέχρι 2 γκολ διαφορά. Η Τσεχία παίζει με μεγαλύτερο «πρέπει», κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η πιο άνετη Τουρκία. Περιμένουμε βελτιωμένη την ομάδα του Μοντέλα και αξίζει το διπλό στο 2.80

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.