«Οράνιε» με «ενίσχυση» καρτών 

6 Ιουλίου 2024, 9:30 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Foxbet

Το Euro 24 κορυφώνεται, το ένα ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Ισπανία – Γαλλία κι απόψε θα… συντεθεί το δεύτερο, από τους νικητές των αγώνων Αγγλία – Ελβετία και Ολλανδία – Τουρκία. Από τον δεύτερο προκύπτει η αποψινή μας πρόταση. 

Διαβάστε ακόμη: Πότε είναι ο τελικός Γιούρο 2024 

Ολλανδία – Τουρκία (22:00) 

«Αθόρυβα» η Ολλανδία κατάφερε να έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στους «4» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2004. Με εξαίρεση την απρόσμενη ήττα με 3-2 από την Αυστρία, στα υπόλοιπα παιχνίδια είχε θετική απόδοση, με καλύτερη εμφάνιση την πιο πρόσφατη και το 3-0 επί της Ρουμανίας. Είχε και τύχη στις «διασταυρώσεις», καθώς παρότι τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της, είχε πολύ πιο «βατό» μονοπάτι σε σχέση με ομάδες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία που «πρώτευσαν» στον δικό τους. Όσα περισσότερα παιχνίδια δίνει τόσο βελτιώνεται η συνεργασία των ποιοτικών παικτών που έχει στην επίθεση. Το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα. 

Η Τουρκία είναι από τις λίγες ομάδες στη διοργάνωση που παίζουν επιθετικά, χωρίς σκοπιμότητα κι έμφαση στην άμυνα. Χαρακτηριστικό πως και στις 4 αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το Over 2,5, ενώ στις 3 από αυτές σκόραραν και οι δύο ομάδες. Είχε και ρέντα πάντως στα δύο τελευταία, με την Τσεχία αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω από το 20′, ενώ με την Αυστρία ήταν σαφώς χειρότερη, αλλά πιο ουσιαστική. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι οι κίτρινες που δέχονται οι παίκτες του Μοντέλα, με 18 σε 4 αγώνες να είναι εξωφρενικό νούμερο. Βέβαια οι 11 από αυτές «βγήκαν» στο ματς με την Τσεχία, αλλά σε όλα οι παίκτες της πήραν από τουλάχιστον δύο. 

Περιμένουμε η Ολλανδία να έχει τον πρώτο λόγο και να πιέζει, υπερέχει ποιοτικά, οπότε μέσω πίεσης κι ενίοτε σκληρών μαρκαρισμάτων οι Τούρκοι να προσπαθήσουν να «καλύψουν» το χάντικαπ. Δίνουμε προβάδισμα στο παρακάτω συνδυαστικό. 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!  

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.