Σκοράρει και η Τσέλσι

Foxbet

Όλο μέλι-μέλι και… τηγανίτα τίποτα χτες η Μπενφίκα, έφτανε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν απειλούσε ουσιαστικά την Ίντερ η οποία ήταν… φαρμάκι στην κόντρα κι από τη στιγμή που δεν σκόραραν οι Πορτογάλοι πήρε σπουδαία νίκη. Συνεχίζουμε με Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Διαβάστε επίσης: Ψαγμένα προγνωστικά μπασκετ καθημερινα

Η αλήθεια είναι πως ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα δεν είχα την καλύτερη άποψη για τη Ρεάλ, μέχρι να ασχοληθώ πιο ενδελεχώς μαζί της, λόγω του ρεπορτάζ της La Liga στο foxbet. Είχα επηρεαστεί κι από κάποιους φίλους μου και τα -υπαρκτά- πολιτικά, οικονομικά και… παντός είδους σκάνδαλα στα οποία είχε εμπλακεί στο παρελθόν. Όμως, καθαρά αγωνιστικά μιλώντας αυτή η ομάδα βγάζει κάτι σπάνιο. Έχει μέταλλο, αυτό που λέμε «φανέλα». Τρανή απόδειξη το ότι στον προηγούμενο γύρο έχανε με 2-0 στο «Άνφιλντ» στο 14′ και αντί να την πάρει η κάτω βόλτα, έκανε… πλάκα γυρίζοντας το ματς σε 5-2 μέχρι το 67′! Ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα έδωσε πέρσι με τον τρόπο που απέκλεισε στα νοκ άουτ τις Παρί σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι.

Φέτος παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια στοιχεία επιθετικά, εξάλλου οι ίδιες προσωπικότητες υπάρχουν, με περισσότερη εμπειρία, ωστόσο στα μετόπισθεν δεν είναι καθόλου αξιόπιστη. Με εξαίρεση ίσως τον Κουρτουά (που κι αυτός έχει κάνει γκέλες σε ορισμένα παιχνίδια) η υπόλοιπη ανασταλτική λειτουργία είναι μέτρια. Κι αυτό φαίνεται κυρίως εντός, όπου η Ρεάλ ανεβαίνει πιο ψηλά κι αφήνει χώρους. Συγκεκριμένα, στα 11 από τα 15 ματς για το πρωτάθλημα στο «Μπερναμπέου» έχει δεχτεί γκολ.

Η Τσέλσι μπορεί να διανύει αποτυχημένη σεζόν, ωστόσο για την περίσταση ευνοείται από το παραπάνω χαρακτηριστικό. Διαθέτει ταχύτατους μεσοεπιθετικούς, βλέποντας την πιθανή της ενδεκάδα, οι Στέρλινγκ, Χάβερτς, Ζοάο Φέλιξ, είναι παίκτες που μπορούν να βγουν στην κόντρα και να απειλήσουν τους Μαδριλένους. Αμυντικά θα την παρατάξει ο Λάμπαρντ, μήπως και γίνει η ζημιά. Ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν στο «Μπερναμπέου», όπου έχουν σκοράρει φέτος πολύ χειρότερες ομάδες της Τσέλσι. Τώρα το πόσα θα… δεχτούν είναι άλλη υπόθεση.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»