Στην κορυφή με… στυλ ο Παναθηναϊκός, προς τα δεξιά το λονδρέζικο ντέρμπι

Foxbet

Με στόχο να επανέλθει άμεσα στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό. Στην Πρέμιερ Λιγκ, τοπικό ντέρμπι που έχει και φόντο τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι το Μπρέντφορντ – Φούλαμ, ενώ Τορίνο και Μπολόνια δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και πιθανόν να αλληλοεξουδετερωθούν.

Αναλυτική αξιολόγηση του pamestoixima

  1. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (19:30)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ και θέλει να επανέλθει άμεσα σε αυτήν. Ξαφνικό πρόβλημα άφησε εκτός τον Μπερνάρ. Ο Παναιτωλικός έχει ξεμείνει από στόχους. Πρόσφατα γνώρισε «βαριές» ήττες στις έδρες των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, πληρώνοντας τον «ανοιχτό» τρόπο παιχνιδιού του. Δύσκολα θα αλλάξει τακτική στη Λεωφόρο ο Αναστασίου, αξίζει να κυνηγήσουμε τα τέρματα σε μια αγωνιστική με αρκετά υψηλά σκορ από τα φαβορί και συγκεκριμένα το Over 2,5 στο 1.98.

  1. Μπρέντφορντ – Φούλαμ (22:00)

Η Μπρέντφορντ είναι χωρίς αγώνα από τις 18/2 και το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Παραμένει σε επαφή με τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο (στους -7β. από την 5η Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερα) και -μαθηματικά τουλάχιστον- μπορεί να ελπίζει. Αντίστοιχη φιλοδοξία και σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα είναι η Φούλαμ, η οποία μάλιστα παίζει σε διπλό… ταμπλό, αφού έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά οι ομάδες για να δίνεται ξεκάθαρο αουτσάιντερ η Φούλαμ, άλλωστε το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι και όλα γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο διπλό, σε απόδοση 3.75.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+