Στοίχημα: Φαβορί οι “μπλε”, “καλπάζει” ο Εμπαπέ – 3αδα για ταμείο στο 7.9!

στοιχημα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Τρίτης (13/04), με τις ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν! Το Betarades.gr διάλεξε τρία σούπερ σημεία, που προσφέρονται με πλήθος αγορών από τη winmasters. Ποντάρουμε στα δύο παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σε ένα ακόμη από το πρωτάθλημα μπάσκετ Ισπανίας. Ας δούμε τις επιλογές μας!

Ανώτερη η Τσέλσι

Κάνουμε αρχή στις προβλέψεις μας με την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση που διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στη Σεβίλλη, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Πόρτο στις 22:00.

Η ομάδα του Τούχελ προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη (1-4) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αυτή ήταν η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Απέδειξε οτι η απρόσμενη στο γήπεδό της συντριβή από τη Γουέστ Μπρομ ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Η Τσέλσι θέλει για πρώτη φορά να κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ισπανικό έδαφος. Η επιθετική παραγωγικότητα είναι το μεγάλο της “όπλο” το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχει σημειώσει 12 τέρματα στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της.

Σοκαριστικό – Της έριξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Πόρτο κατάφερε να φύγει νικήτρια (0-2) από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τοντέλα. Εκμεταλλεύτηκε, μάλιστα, την εντός έδρας “γκέλα” της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Φαμαλικάο και την πλησίασε στους έξι βαθμούς. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη των “δράκων” στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πάντως, δεν έχει καλή παράδοση απέναντι σε αγγλικές ομάδες, καθώς μετράει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της.

Η Τσέλσι είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, ενώ μόνο με ένα… θαύμα θα απειληθεί η πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Προβάδισμα για τη νίκη έχει και σήμερα η ομάδα του Τούχελ. Θα ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.90.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το παιχνίδι που γίνεται στο Παρίσι, εκεί όπου η Πάρι Σεν Ζερμέν υποδέχεται στις 22:00 την Μπάγερν Μονάχου.

Ξεπέρασε το σοκ από την εντός έδρας ήττα (0-1) στο ντέρμπι κορυφής του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Λιλ η Παρί. Ακολούθησε η σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και η εύκολη επικράτηση με 4-1 απέναντι στη Στρασμπούργκ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 32 παιχνίδια. Τα 21 από αυτά ο Εμπαπέ,που διανύει περίοδο τρομερής φόρμας, ενώ έχει σκοράρει και οχτώ φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καταγγελία για βιασμό πρωταγωνίστριας σε ερωτικές ταινίες

Ξεκάθαρα επηρεασμένη από την εντός έδρας ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην Ουνιόν Βερολίνου για το γερμανικό πρωτάθλημα. Παραμένει, πάντως, στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα. Η απώλεια του πρώτου σκόρερ της, Λεβαντόφκσι, αποδεικνύεται καθοριστική για την ομάδα του Φλικ. Έχει καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση στις εννιά από τις 10 φορές που βρέθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ οι ταχύτατοι επιθετικοί της μπορούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους προς την μεγάλη περιοχή της Μπάγερν Μονάχου. Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να βγουν στην επίθεση και να κυνηγήσουν γκολ, χωρίς όμως τον ηγέτη της γραμμής κρούσης τους. Θα πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 2.20.

Ξεφεύγει το σκορ στη Μαδρίτη

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ από το ισπανικό πρωτάθλημα και την 31 αγωνιστική, για την οποία στις 22:15 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Τενερίφη.

Από τη σπουδαία νίκη στο El Clasico μέσα στη Βαρκελώνη έρχεται η Ρεάλ με 87-85, Μάλιστα, με μια εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο των παικτών της. Έπιασε, με αυτόν τον τρόπο, την κορυφή στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Σερί εννιά νικών μετράει σε όλες τις διοργανώσεις η Τενερίφη. Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη συνέχεια, δείχνει το φαβορί για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Διέλυσε τελευταία με 101-77 την Εστουδιάντες.

Αναμένουμε ένα ματς που θα παιχτεί ελεύθερα. Οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν σφραγίσει τις θέσεις τους στην κατάταξη και δεν θα πάνε σε παιχνίδι ρίσκου. Θα προτιμήσουμε το Over 163.5 πόντοι σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Καρύστου: Τρεις υπάλληλοι θετικοί στον κορονοϊό

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ψαχνά Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο στον Κολοβρέχτη – Ουρά τα αυτοκίνητα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Άγριο επεισόδιο στην Χαλκίδα Ευβοίας – Τρόμος για κόρη και μάνα το απόγευμα της Κυριακής

Δήμος Καρύστου: Θετικός Δημοτικός υπάλληλος στον κορονοϊό – Κλειστό αύριο Δευτέρα το Δημαρχείο

Δροσιά Χαλκίδας: Μπούκαραν στο σπίτι και της πήραν τα χρυσαφικά….

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο