Στοίχημα: Μετρημένα γκολ στο “Έτιχαντ”, ανώτερη η “βασίλισσα” – 3αδα “φωτιά” στο 7.8!

Πρόβλεψη Στοίχημα

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το κουπόνι της Τρίτης (06/04), καθώς επιστρέφουν οι αγώνες του Champions League! Φυσικά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές με αξία, που θα βρείτε με πληθώρα επιλογών στην bwin. Έχουμε σημεία από την κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση, όπως και την Ευρωλίγκα. Ας πάμε αμέσως στις αναλύσεις μας για σήμερα!

“Κλειστό” παιχνίδι στο Μάντσεστερ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τα προημιτελικά του Champions League και από την Αγγλία, εκεί όπου στις 22:00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ό,τι και να πει κανείς για την πορεία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιολα είναι λίγο. Μόλις μια ήττα, με 0-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία 34 παιχνίδια της και 26 νίκες στους 27 πιο πρόσφατους αγώνες της. Προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση (0-2) απέναντι στη Λέστερ και οδεύει ακάθεκτη για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα πάει εξαιρετικά απέναντι σε γερμανικές ομάδες, καθώς έχει μείνει αήττητη τις 10 από τις 11 φορές που τις έχει αντιμετωπίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει δεχτεί γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήθελε τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για να μειώσει τη διαφορά της με την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Τα πράγματα, όμως, δεν ήρθαν όπως τα περίμενε. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2 και πλέον έχουν εφτά βαθμούς περισσότερους από τους “κιτρινόμαυρους”. Ακόμη, η ομάδα του Τέρζιτς δεν έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα τελευταία τέσσερα ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ανασταλτική λειτουργία της Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετική, μπορεί να κρατήσει το μηδέν και απέναντι στον Χόλαντ και την παρέα του. Καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει και αναμένουμε ενα σφιχτό παιχνίδι. Αν προηγηθεί η Σίτι, έχει την ικανότητα να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, “παγώνοντας” το παιχνίδι και ρίχνοντας τους ρυθμούς. Θα προτιμήσουμε το Under 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα η Ρεάλ Μαδρίτης

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας και πάλι με το Champions League και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22:00 στην Ισπανία, ανάμεσα σε δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στη διοργάνωση, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Φαίνεται, όμως, πως βρίσκει τα πατήματά της και “τρέχει” ένα αήττητο σερί 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ισοπαλίες και εννιά νίκες. Με την πιο πρόσφατη νίκη της επί της Έιμπαρ με 2-0, μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης και μπήκε για τα καλά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Μπενζεμά σπάει τα κοντέρ για την ομάδα του Ζιντάν, έχοντας σκοράρει εφτά φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Μετά από πολύ καιρό άρχισε να θυμίζει… Λίβερπουλ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 επί της Άρσεναλ. Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Premier League. Οι “κόκκινοι” ανέβηκαν στη βαθμολογία και θα φορτσάρουν τις τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν μια θέση στη πρώτη τετράδα. Η Λίβερπουλ δεν έχει καλή παράδοση απέναντι στις ισπανικές ομάδες, καθώς έχει κερδίσει μόλις τα δύο από τα 12 τελευταία παιχνίδια.

Βρίσκουν τον καλό εαυτό τους οι δύο ομάδες. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες και τα προβλήματα απουσιών της Λίβερπουλ και να κερδίσει, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θα στηρίξουμε το 1 (DNB) σε απόδοση 2.00.

Για την άνετη επικράτηση η Μακάμπι

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ και Euroleague, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κίμκι Μόσχας στις 17:45 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση η Μακάμπι, που δεν έπιασε τους στόχους της για τη χρονιά. Η μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ήταν το μόνο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σφαιρόπουλου εσχάτως. Ακολούθησαν οι ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Βιλερμπάν και ψάχνει μια αντίδραση.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κίμκι, εντός και εκτός παρκέ. Αυτά έχουν αντίκτυπο και στα αποτελέσματά της. Ναι μεν επιβλήθηκε επί της Βιλερμπάν, ωστόσο ηττήθηκε κατά κράτος από την ανώτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση της σεζόν στο γήπεδό της για την Μακάμπι. Θέλει να κλείσει δυναμικά στην έδρα της κερδίζοντας και μπορεί να το κάνει εύκολα απέναντι στην παραπαίουσα Κίμκι. Θα πάμε με τον άσσο με χάντικαπ στο -11.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ιστιαία Ευβοίας: 21χρονος κυκλοφορούσε με ναρκωτικά και στιλέτο στην τσέπη – Άμεση σύλληψη από την Γ ΟΠΚΕ

Χαλκίδα: Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Κατσιμίγκου

Βρήκε τον εραστή της γυναίκας του και τον ξυλοκόπησε άγρια!

Χαλκίδα Ευβοίας: Κορονοπάρτυ από νωρίς το απόγευμα στην οδό Χαλκιδικής – Όλη η γειτονιά στο πόδι [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΝΙΚΟΣ στην Χαλκίδα – Σύσσωμος ξεσηκώθηκε ο Δικηγορικός σύλλογος απέναντι σε blogger για τα μυθεύματά του

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο