Τα.. φώτα στο Λίβερπουλ, το θέαμα στη Φρανκφούρτη

Foxbet

Δεύτερη παρτίδα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε διεξάγονται τα δύο ματς. Τα… φώτα πέφτουν στο Λίβερπουλ, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Ρεάλ, όμως στη Φρανκφούρτη περιμένουμε το θέαμα από τις σούπερ επιθετικές Άιντραχτ και Νάπολι.

Εδώ θα βρεις κορυφαία παρολι προγνωστικα

  1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι (22:00)

Η πρωτάρα στη διοργάνωση Άιντραχτ επιβίωσε από έναν ζόρικο όμιλο και τώρα έχει βλέψεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Δυνατή εντός έδρας, μετράει 6 σερί νίκες κι εκεί θα στηριχθεί απόψε.

Η Νάπολι αποτελεί ίσως την πιο «καυτή» ομάδα της Ευρώπης. Έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα (στους +15β. από τον ανταγωνισμό) μπορεί να επικεντρωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου φιλοδοξεί να περάσει για πρώτη φορά στα προημιτελικά. Με 20 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Η Άιντραχτ ειδικά εντός έδρας παίζει και αυτή πολύ επιθετικά.

Καλοπληρωμένο το Over, ίσως και σε μεγαλύτερη απόδοση (1.80) απ’ ότι το περιμέναμε.

  1. Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Συνεχίζουμε με το δεύτερο ματς της ημέρας, που ίσως είναι και το πιο HOT της φάσης των «16», καθώς κοντράρεται το ζευγάρι του περσινού τελικού (1-0 επικράτησε η Ρεάλ). Η Λίβερπουλ προέρχεται από δύο κολλητές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει να σηκώνει κεφάλι την κατάλληλη στιγμή. Έχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος μπορεί να αφοσιωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίβολος ο επιθετικός Νούνιες.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η πολυνίκης του θεσμού (14 τρόπαια), Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο πρωτάθλημα το -8 από την Μπαρτσελόνα δεν καλύπτεται εύκολα. Ταξίδεψε στο Λίβερπουλ χωρίς τους σημαντικούς μέσους Κρόος, Τσουαμενί . Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μπορεί να πάρει -έστω και μικρό- προβάδισμα πρόκρισης μέσα στο «σπίτι» της.

Θα ποντάρουμε στον άσο, που είναι σε απόδοση 2.30.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+