Με τα γκολ στο Νιούκαστλ και την έκπληξη στην Πορτογαλία

FoxBet

Η σημερινή μέρα έχει αναμετρήσεις Κυπέλλου και έτσι θα επιλέξουμε να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Στην Αγγλία και το Λιγκ Καπ βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν στο δυνατό ματς Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ. Εντυπωσιάζει η Ακαδέμικο Βισέου (Β’ Πορτογαλίας), η οποία είναι σε θέση να αποκλείσει στο Λιγκ Καπ την Μποαβίστα της 1ης κατηγορίας, αλλά και των σημαντικών απουσιών.

Διαβάστε την αξιολόγηση της fon bet από το Sentragoal.gr.

  1. Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ (21:45)

Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ ματς με πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Νιούκαστλ έπαιξε δύο φιλικά στη διακοπή του πρωταθλήματος, κερδίζοντας Αλ Χιλάλ (5-0) και Βαγιεκάνο (2-1). Σήμερα έχει σημαντικές επιστροφές των διεθνών παικτών, αν και ο Χάου θα προβεί σε κάποιες αλλαγές. Η Μπόρνμουθ πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη, το όνομα αυτού Φόλεϊ. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση το προηγούμενο διάστημα και δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι θα λείψουν σήμερα. Κάτι αλλάζει στη φιλοξενούμενη, σταθερά καλή η γηπεδούχος, επιλέγουμε το G/G στο 1.87.

  1. Σαουθάμπτον – Λίνκολν (21:45)

Συνεχίζουμε με τον ίδιο θεσμό. Η Σαουθάμπτον πορεύεται με τον Νέιθαν Τζόουνς στο τιμόνι της και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω την τελευταία επίσημη ήττα 3-1 από τη Λίβερπουλ. Σαφώς και έχει εμπειρία και μπορεί να διαχειριστεί σωστά το ματς με την αδύναμη Λίνκολν. Η φιλοξενούμενη αγωνίζεται στην Α’ Αγγλίας, χωρίς όμως να δώσει ματς το περασμένο Σάββατο λόγω κακοκαιρίας. Με 3-3-1 στα 7 τελευταία, λογικό το σενάριο να πάει συντηρητικά σήμερα. Ο άσος είναι στα… τάρταρα, «νοστιμεύει» όμως αν συνδυαστεί με το N/G, καθώς φτάνει στο 2.05.

  1. Ακαδέμικο Βισέου – Μποαβίστα (22:15)

Προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η Ακαδέμικο Βισέου αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία και στον όμιλο της απέκλεισε τις Φαμαλικάο και Εστορίλ. «Τρέχει» αήττητο σερί 14 αγώνων (10-4-0) και δικαίως κερδίζει το χειροκρότημα. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης. Από την άλλη, η Μποαβίστα είχε εύκολο έργο στο δικό της γκρουπ, αφήνοντας πίσω τις Μπελενένσες, Βιλαφρανκένσε και Γκιμαράες. Γεμάτο το απουσιολόγιό της, με βασικούς αλλά και μη παίκτες. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, θα ρισκάρουμε με πρόκριση Ακαδέμικο Βισέου στο 1.93.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα