Το ελληνικό combo και η «ομορφιά» της Σοσιεδάδ

Foxbet

Με τέσσερις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ, ουσιαστικά αγωνίζονται οι 3 από τις 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη και ενδεχόμενη νίκη του δεν θα έρθει με ευρύ σκορ. «Αρέσει» ως ομάδα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, μπορεί να βάλει δύσκολα στην αναιμική Εσπανιόλ.

Αναλυτική αξιολόγηση του παμε στοιχημα online

  1. Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (18:00)

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής (0-0), παραμένει σε ισοβαθμία με τους Πειραιώτες. Το ματς με τον Αστέρα κρύβει παγίδες, καθώς παραδοσιακά ζορίζεται στην Αρκαδία. Χωρίς τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια σήμερα. Ο γηπεδούχος θα δώσει μάχη για να προλάβει το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα, αν και το έργο του είναι δύσκολο.

➥ Οριακό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, περιμένουμε και κλειστό παιχνίδι, άρα καταλήγουμε στο «2 & Under 3,5», που προσφέρεται στο 2.15.

  1. Εσπανιόλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00)

Η Εσπανιόλ συνεχίζει να βολοδέρνει στα χαμηλά της La Liga, έχοντας συνολικό απολογισμό 4-9-7. Στα δύο πιο πρόσφατα με Αλμερία και Οσασούνα πήρε μόνο έναν βαθμό και κρατιέται οριακά εκτός τελευταίας τριάδας. Δε φημίζεται για τις αρετές στην πίσω γραμμή, εντός έδρας μάλιστα έχει τη χειρότερη άμυνα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι σταθερά στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αν και στο τελευταίο ματς με τη Βαγιαδολίδ, υπέστη ήττα 1-0. Την αδικεί το αποτέλεσμα, είχε ένα… κάρο ευκαιρίες. Την τιμάει το ότι έχει την 3η καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια.

➥ Η ποιότητα της μπορεί να φανεί στη Βαρκελώνη, το διπλό είναι σε ικανοποιητική απόδοση, θα το ζητήσουμε με το ασιατικό (-0.25) σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+