Το Μαρόκο έχει το μομέντουμ, με τα τρίποντα του Μίροτιτς στο Πριγκιπάτο!

FoxBet

Η Αργεντινή περιμένει, ήδη, στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου και το δεύτερο εισιτήριο θα βρει κάτοχο το βράδυ της Τετάρτης (14/12), με τη Γαλλία να κοντράρεται με το Μαρόκο, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού για το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αργεντινή, Γαλλία ή Μαρόκο; Θα το πάρει κάποιο από τα φαβορί ή θα δούμε την πρώτη κατακτηση μουντιαλ από αφρικανική ομάδα;

Αγωνιστική δράση υπάρχει και στην Ευρωλίγκα, με το ματς ανάμεσα στη Μονακό και την Μπαρτσελόνα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο Eurocup, ο Προμηθέας ταξιδεύει στο Παρίσι με στόχο να σταματήσει το αρνητικό σερί του στην Ευρώπη.

  1. Γαλλία – Μαρόκο (21:00)

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (18/12) αναζητά κάτοχο. Γαλλία και Μαρόκο κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ, με την Αργεντινή να περιμένει αντίπαλο. Η Γαλλία ήταν καλύτερη στα σημεία και απέκλεισε την Αγγλία με νίκη 2-1, ενώ το Μαρόκο συνεχίζει να εκπλήσσει πετώντας εκτός συνέχειας την Πορτογαλία με 1-0. Τα «λιοντάρια του Άτλαντα» έχουν γράψει, ήδη, ιστορία. Είναι η πρώτη ομάδα από την Αφρική που φτάνει στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και το όνειρο θέλουν να συνεχιστεί. Η Γαλλία έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 παιχνίδια της, ενώ το Μαρόκο δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ από αντίπαλο στην τελική φάση της διοργάνωσης! Ποντάρισμα στην πρόκριση του Μαρόκου σε απόδοση 4.10.

  1. Μονακό – Μπαρτσελόνα (20:00)

Είναι ο αγώνας της ημέρας στην Ευρωλίγκα, με τη 2η Μονακό (9-3) να υποδέχεται την 5η Μπαρτσελόνα (8-4). Οι Μονεγάσκοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στο θεσμό και οι Καταλανοί έχουν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στη διοργάνωση. Το σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένο και επιλέγουμε ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιο-Ισπανός φόργουορντ έχει εκτελέσει 4+ τρίποντα στις 3 από τις 4 φετινές εμφανίσεις του. Ποντάρισμα στο Over 3,5 εκτελεσμένα τρίποντα του Μίροτιτς σε απόδοση 1.80.

  1. Παρί – Προμηθέας (21:30)

Για τον 2ο όμιλο του Eurocup, η 3η Παρί (5-2) κοντράρεται με τον 6ο Προμηθέα Πάτρας (4-3) και βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη, όπως φανερώνει και το σετ των αποδόσεων. Η ελληνική ομάδα δεν έχει τον καλύτερο παίκτη της, καθώς ο Τζο Γιανγκ παραμένει τραυματίας και το κενό του Αμερικανού σκόρερ δεν καλύπτεται. Η γαλλική ομάδα συνηθίζει να δίνει υψηλό ρυθμό στα παιχνίδια της και ο Προμηθέας καλείται να ακολουθήσει στο σκορ και να φτάσει ψηλά, αν θέλει να έχει τύχη για τη νίκη. Ποντάρισμα στο Over 168,5 σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα