To… ξεχειλώνει η Αγγλία, πιο μαζεμένη η Γαλλία

Foxbet

Δεύτερη ημέρα στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη μάχη ρίχνονται δύο νέα βαριά «χαρτιά». Αγγλία και Γαλλία έχουν προβάδισμα έναντι Σενεγάλης και Πολωνίας αντίστοιχα, όμως, θεωρούμε πως η μία μπορεί να τραβήξει το σκορ και η άλλη να πάει σε πιο «ορθολογικές» καταστάσεις.

Μάθε πώς θα λάβεις το opapbet bonus εγγραφής!

  1. Γαλλία – Πολωνία (17:00)

Τρίτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Γαλλία αντιμετωπίζει την Πολωνία. Οι «τρικολόρ» κατέκτησαν την 1η θέση του 4ου ομίλου, έχοντας απολογισμό 2-0-1. Στο τελευταίο ματς έχασαν 1-0 από την Τυνησία, αν και αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές. Σήμερα όμως «κατεβαίνουν» κομπλέ κι έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε μία Πολωνία (2η στον 3ο όμιλο), που προτάσσει περισσότερο δύναμη και πάθος παρά ποιότητα. Παλεύει ο Λεβαντόφσκι στην επίθεση, θα έχει από κοντά του τον Μίλικ.

➥ Ο «άσος» είναι το πρώτο σημείο και ενισχύεται ως απόδοση (στο 2.02) με το Under 3,5.

  1. Αγγλία – Σενεγάλη (21:00)

Στον 4ο αγώνα για τους «16» του Μουντιάλ. Η Αγγλία (1η στον 2ο όμιλο) έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο στο γκρουπ της, έχοντας 2-1-0 και γκολ 9-2. Φρεσκαρίστηκε κάπως η ενδεκάδα στο ματς με την Ουαλία, σαφώς ο Σάουθγκεϊτ θα παρατάξει όλα του τα «όπλα». Η Σενεγάλη (2η στον 1ο όμιλο) προσπέρασε το Εκουαδόρ και βάζει πλώρη για τα νοκ άουτ. Έχει δύσκολο έργο μπροστά της, όμως θα το παλέψει. Προσφέρει θέαμα στα παιχνίδια της (2/3 G/G & Over 2,5), όμως σήμερα ενδέχεται να «φάει» πολλές φάσεις στα καρέ της.

➥ Ο «άσος» από μόνος του δεν στέκεται (στο 1.50+), αλλά με το Over 1,5 «νοστιμεύει» και με το παραπάνω (2.10).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+