3+1 εμβληματικά looks που θα είναι πάντα στη μόδα

Untitled 4 Recovered Recovered Recovered

Η μόδα συνεχώς μεταβάλλεται, εμπνέεται, δημιουργεί trends, αλλά και επαναφέρει στο τώρα κάποια από το παρελθόν. Πράγματι, υπάρχουν στιλ που έχουν περάσει με άριστα το τεστ του χρόνου και πάντα θα δημιουργούν μια put-togetherεμφάνιση.Αυτό το blogpost είναι αφιερωμένο σε αυτά και σας παρουσιάζει τα 4 χειμωνιάτικα εμβληματικά looksπου θα είναι πάντα στη μόδα και πιθανότατα δεν είναι αυτά που υποψιάζεστε!

Το totalblacklookτο αγαπάμε πολύ, γιατί είναι μια κολακευτική και safeεπιλογή για τον χειμώνα, ωστόσο ένα co-ordinatedσύνολο είτε σεαπόλυτη off-whiteμονοχρωμία είτε σε κρεμ αποχρώσεις είναι must. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι ανατρεπτικές ιδιαίτερα για τους χειμερινούς μήνες, όμως δεν υπάρχει κανένας στιλιστικός κανόνας που να τις απαγορεύει, το αντίθετο μάλιστα ο sophisticatedχαρακτήρας τους δημιουργεί τέλεια officelooks. Ταιριάξτε μια λευκή κρουαζέ μπλούζα, με ένα παντελόνι στην απόχρωση της βανίλιας και ολοκληρώστε με ένα μπεζ ημίπαλτο. Και εάν θέλετε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα μίξη χρωμάτων σε neutral βάση, προτείνουμε να προσθέσετε μια iconicκαρό εσάρπα με κρόσια σε ασπρόμαυρο χρωματισμό.

Ακολούθως, τα printsυπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν στοιχηματίζουμε εμείς στα σκίτσα των designers, αφού είναι ένας ακόμα τρόπος να θυμόμαστε ότι η μόδα είναι τέχνη. Ένα από τα patternsπου χρονολογείται ήδη από τον 19ο αιώνα και δημιουργεί μια elegant οπτική ψευδαίσθηση σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι το houndstoothή με την πιο γνωστή ονομασία του pied-de-poule. Αυτό το σκούρο και ανοιχτό μοτίβο που μοιάζει στο σχέδιο με το πάτημα του ποδιού της κότας -σας προκαλούμε να το παρατηρήσετε- ντύνει γυναικεία φορέματα που ο πρώτος χαρακτηρισμός που μας έρχεται στο νου είναι ότι είναι chic! Φορέστε ένα κοντό φόρεμα pieddepouleμε μπότες μέχρι το γόνατο και κρατήστε το υπόλοιπο lookμίνιμαλ για το απόλυτο clean girl aesthetic!

Για το τέλος, θα κάνουμε μια μικρή αναφορά σε μερικά ακόμα εμβληματικά κομμάτια: σακάκι, leather-lookπαντελόνι, λευκό πουκάμισο, τοπ με τιράντες και φυσικά τα γυναικεία τζιν παντελόνια. Όταν υπάρχουν τα παραπάνω στην γκαρνταρόμπας σας, είναι μετά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε διαχρονικά stylishσύνολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ταιριάξετε το blazerμε το τοπ, έναbaggyπαντελόνι από δερματίνη και γόβες. Ακόμα, να συνδυάσετε το ultimateheroitem, το λευκό πουκάμισο, με ένα regularfitπαντελόνι και loafers. Και φυσικά οι συνδυασμοί μεταξύ αυτών των κομματιών δε σταματούν εδώ…

Το ζητούμενο είναι η αισθητική αρμονία και να δημιουργήσετε μια ντουλάπα που θα είναι γεμάτη με τα αγαπημένα σας fashionitems!