Πράγματα που αγοράσαμε στην καραντίνα και δεν τα χρησιμοποιήσαμε ποτέ!

pragmata

«Οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες» όπως ακούγαμε σχεδόν πριν δύο χρόνια αλλά τελικά ήταν αρκετές για να αγοράσουμε διάφορα πράγματα που τελικά δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ ή μόνο κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Επρόκειτο για την καταναλωτική μανία που μας είχε καταβάλει όλους όταν μας έγινε αντιληπτό πως οι δύο εβδομάδες καραντίνας, δεν ήταν δύο αλλά πολύ περισσότερες. Το online shopping έγινε συνήθεια και οι περισσότεροι από εμάς κάναμε αγορές που τελικά δεν αποδείχθηκαν τόσο χρήσιμες όσο φανταζόμασταν. Επίσημα ρούχα για events που ήταν σε προσφορά, επιτραπέζια παιχνίδα, drones καθώς πιστεύαμε ότι ακόμα και τις καθημερινές θα πετάμε drone, αθλητικά παπούτσια αφού όλοι ξεκινήσαμε το περπάτημα ή το τρέξιμο ήταν μόνο μερικές από τις αγορές που αναμφισβήτητα έκανε κάθε σπίτι.

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές τις αγορές που τελικά χρησιμοποιήσαμε έστω και για λίγο. Αλλά να θυμάστε πως ποτέ δεν είναι αργά να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά.

Όργανα Γυμναστικής

Σίγουρα είσαι ένας από αυτούς που αν δεν αγόρασες κάποιο όργανο γυμναστικής όπως είναι ο διάδρομος γυμναστικής ή το ελλειπτικό μηχάνημα , τότε σίγουρα θα αγόρασες λάστιχα ή ακόμα βαράκια. Το μόνο σίγουρο είναι πως κι εσύ αποπειράθηκες να γυμναστείς κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αν είναι από αυτούς που ακομα συνεχίζουν τη γυμναστική σε εβδομαδιαία βάση ή έχουν ανακαλύψει ένα καινούριο χόμπι, τότε οι ατέλειωτες ώρες καραντίνας για σένα είχαν θετικό αντίκτυπο. Αν ωστόσο σταμάτησες τη γυμναστική ή τη μισή ώρα που έτρεχες καθημερινά στο διάδρομο, δεν είναι λοιπόν αργά να ξαναρχίσεις! Δεν χρειάζεσαι παρά κίνητρο και αυτό δεν είναι άλλο από το να θυμηθείς το πόσο δυνατό ένιωθες το σώμα σου.

Ρούχα που τα βρήκες σε εκπληκτικές τιμές

Ε ναι λοιπόν, κάπου εδώ αποδεικνύεται πως όλοι μας ψωνίσαμε ρούχα που ήταν σε εκπληκτική τιμή χωρίς να ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ή να μας ενθουσιάσουν. Η τιμή είναι σίγουρα δέλεαρ, πόσο μάλλον σε περίοδο καραντίνας που οι διαφημίσεις στα social media σε ακολουθούν! Εκείνο το grande φόρεμα που ψώνισες γιατί όλο και σε κάποιο γάμο θα πήγαινες, είναι ακόμα στη ντουλάπα σου ή ακόμα και κάποιες φούστες ή πουκάμισα που τελικά δεν φόρεσες γιατί δεν ταίριαζε με το στυλ σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα βγάλεις από τη ντουλάπα και επιτέλους να τα φορέσεις προσαρμοζόντας τα στο δικό σου στυλ. Σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις στα  μέτρα σου!

Ηλεκτρικές συσκευές

Από μικρές μέχρι μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, από συσκευές που όντως αποδείχθηκαν χρήσιμες και μας διευκόλυναν στην καθημερινότητά μας και άλλες που απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Όσες κι αν αγόρασες από αυτές, μην ξεχνάς πως η κάθε συσκευή έχει τη δική της χρησιμότητα και σίγουρα μπορεί να σου λύσει. Είτε πρόκειται για σκούπα ρομπότ είτε για μηχανή ρομπότ, μην τις υποτιμάς και βάλτες στην πρίζα!