Tipsγια υπέροχα μαλλιά!

Μαλλια

Είναι αλήθεια πως εμείς οι γυναίκες είμαστε παθιασμένες με τη μόδα και την περιποίηση. Προσπαθούμε να είμαστε ενημερωμένες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την ακολουθούμε πιστά. Τόσο ο ρουχισμός όσο και το look των μαλλιών επηρεάζονται πολύ την μόδα. Και φυσικά εμείς, για να είμαστε πάντα στιλάτες και κομψές τα ακολουθούμε όλα πιστά. Τα περιοδικά μόδας και οι influencersστα socialmediaμας κρατούν ενημερωμένες για την τελευταία τάση της μόδας.

Ο κατάλληλος άνθρωπος βέβαια για να μας συμβουλεύσει για τα μαλλιά μας είναι ο κομμωτής μας. Ωστόσο αν βρίσκεσαι στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχει ένα σταθερό κομμωτήριο και ψάχνεις να βρεις έναν επαγγελματία για να σε συμβουλεύσει για το κατάλληλο κούρεμα ή χτένισμα συμβουλεύσου μια φίλη σου και σίγουρα θα σου προτείνει το ιδανικό κομμωτήριο. Διαφορετικά αναζήτησε onlineένα κομμωτήριο στη γειτονιάς σου (για παράδειγμα κομμωτήριο Αγία Παρασκευή) στο googleή στο Instagram, διάβασε τις κριτικές και κλείσε ένα ραντεβού περιποίησης. Εκεί θα βρεις σίγουρα υπέροχα προϊόντα για να βάλεις στα μαλλιά σου. Μπορείς να βρεις λαδάκια και επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών για να εφαρμόζεις στο σπίτι και να είναι τα μαλλιά σου κομψά και περιποιημένα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Στα κομμωτήρια θα βρεις εξειδικευμένες εταιρείες προϊόντων (όπως η Parluxhttps://romylos.gr/collections/olaplex) και να είναι τα μαλλιά σου πάντα λαμπερά.

Στο σπίτι, η περιποίηση θα πρέπει να συνεχίζεται τακτικά με μάσκες και προϊόντα που ενισχύουν τις άκρες της τρίχας. Φρόντισε να αγοράζεις τα κατάλληλα σαμπουάν και μάσκες σύμφωνα με τις ανάγκες των μαλλιών σου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου για να σου προτείνει την κατάλληλη σειρά σαμπουάν. Στο λούσιμο προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα σαμπουάν, να κάνεις μασάζ στο κεφάλι και να εισχωρείς σε όλα τα σημεία του τριχωτού της κεφαλής. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξεπλύνεις πολύ προσεχτικά τα μαλλιά σου και να τα στεγνώσεις καλά. Έπειτα μπορείς να βάλεις λαδάκι στις άκρες καιsprayστις ρίζες για επιπλέον ενυδάτωση. Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου ή χρησιμοποιείς εργαλεία stylingγια μπούκλες φρόντισε να αγοράζεις καλές ηλεκτρικές συσκευές ώστε να μην βλάπτουν την ποιότητα της τρίχας.

Σύμφωνα με μελέτες, τα νύχια και τα μαλλιά έχουν άμεση σχέση με τις διατροφικές μας συνήθειες. Αυτό πολλές φορές μπορούμε να το αντιληφθούμε και στο δέρμα σας. Τα φρούτα, τα λαχανικά, το νερό και οι φυσικοί χυμοί βοηθούν πολύ στο να έχουμε μια λαμπερή επιδερμίδα και μαλλιά. Οι μάσκες ομορφιάς και οι μάσκες μαλλιών, μας ανανεώνουν πολύ και προσφέρουν λαμπερά αποτελέσματα πάνω μας όταν κάνουμε συστηματική χρήση. Μην αμελείς την περιποίηση και πρόσθεσε την στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα.