Γιατί το μέγεθος… μετράει

ANDRAS

Νιώθεις ανεπαρκής στο κρεβάτι και αμφιβάλλεις, για το αν θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τη σύντροφό σου; Το άγχος για το μέγεθος του πέους σου είναι τόσο μεγάλο, που συχνά αντιμετωπίζεις στυτική δυσλειτουργία ; Ευτυχώς για σένα -και χιλιάδες άλλους άντρες-, η επιστήμη έχει τη λύση. Η φαλλοπλαστική είναι η συχνότερη αισθητική επέμβαση στους άντρες και αποτελεί τη λύσει για το πρόβλημα σου.

Τι είναι η φαλλοπλαστική

Η φαλλοπλαστική, είναι μια τεχνική αύξησης πέους. Η αύξηση γίνεται με την χρήση αυτόλογου λίπους, δηλαδή λίπους από την κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς, το οποίο είναι πλούσιο σε βλαστικά κύτταρα. Ενδείκνυται για άτομα, τα οποία είχαν κάποιο ατύχημα στην περιοχή του πέους ή έχουν μικροπενία (πέος σημαντικά μικρότερο από τον μ.ό.). Επίσης, απευθύνεται στους άνδρες που απλά θέλουν να επιμηκύνουν το πέος τους και να αλλάξουν την αισθητική του. Η φαλλοπλαστική , χρησιμοποιείται και για άτομα που θέλουν να κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλλου.

Η διαδικασία

Κατά την διάρκεια της επέμβασης, υπάρχουν δύο στάδια: στο πρώτο επιτυγχάνεται η αύξηση του μήκους, ενώ στο δεύτερο η αύξηση της περιφέρειάς του. Κατά την αύξηση του μήκους, γίνεται διατομή των συνδέσμων του πέους, με αποτέλεσμα την μεγέθυνση του πέους, περίπου 3-4 εκατοστά κατά την διάρκεια της στύσης. Η διαφορά είναι μεγάλη.

Η αύξηση της περιφέρειας, επιτυγχάνεται με το λίπος του ίδιου του ατόμου. Το λίπος από την κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς, υποδόρια εισάγεται στο πέος μέσω μιας λεπτής βελόνας.

Μετά την εγχείρηση

Ως διαδικασία, η φαλλοπλαστική είναι ανώδυνη και ο ασθενής δεν θα πονάει ιδιαίτερα μετά την επέμβαση. Φυσικά, δεν μπορείς να κάνεις σεξ αμέσως μετά, αλλά πρέπει να δώσεις χρόνο στο πέος να αναρρώσει. Συνήθως, η επιστροφή στην ολοκληρωμένη ερωτική ζωή γίνεται 1-3 μήνες μετά, ανάλογα βέβαια και με την περίπτωση. Ο γιατρός σου είναι αυτός που θα σου πει, πότε ακριβώς μπορείς να αξιοποιήσεις το «νέο» σου πέος.

Γιατί να κάνεις φαλλοπλαστική

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, κυρίως ψυχολογικά. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι τα εξής:

  • Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλύτερο πέος με αρκετά φυσική όψη. Δύσκολα, θα εντοπίσεις τις διαφορές από ένα πέος που δεν έχει υποστεί επέμβαση.
  • Καλύτερη ψυχολογία. Ποιος δεν θέλει να έχει μεγαλύτερο πέος; Θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις καλύτερα την σύντροφό σου.
  • Δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την σεξουαλική πράξη. Εφόσον, το αφήσεις να αναρρώσει θα μπορέσεις κανονικά να απολαύσεις το σεξ.

Μια αυξητική επέμβαση δεν είναι ντροπή. Χιλιάδες άνθρωποι υποβάλλονται σε φαλλοπλαστική και απολαμβάνουν τα προνόμιά της. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με το μέγεθος του μορίου σου, ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσεις με τον κατάλληλο γιατρό.