To νέο zizel.gr είναι στον άερα…

zizel.gr

Δέκα χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το zizel.gr αλλάξε, ανανεώθηκε και με αφορμή την black friday ετοίμασε για τις φίλες του πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Τι θα βρείτε στο zizel.gr

 Το zizel.gr είναι το κορυφάιο e-shop στην Ελλάδα με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς. Και μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, αλλά σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να  αποκτήσουν ποιοτικά προϊόντα από κορυφαία brands. “Μα, δεν θα είναι πολύ ακριβά;” θα αναρωτηθείτε. Η απάντηση είναι πως σίγουρα οι τιμές δεν είναι ίδιες με τα καλλυντικά που θα αγοράσετε στο super market, ωστόσο η ομάδα του zizel εχει εξασφαλίσει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα προϊόντα. Και η αρχή γίνεται φυσικά με την Black Friday του 2022.

Οι προσφορές του zizel.gr στην Black Friday

 Έως τέλος Νοεμβρίου, στο zizel.gr θα βρείτε σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε:

  • Προϊόντα περιποίησης μαλλιών από brands όπως η Wella, η System Professional, η Nioxin, η weDo Professional, η Sebastian, η Aveda και η Bumble  and bumble. Στις προσφορές δεν περιλαμβάνονται μόνο τα σαμπουάν, αλλά όλα τα προϊόντα όπως Conditioners, μάσκες, serum, βαφές, αφροί, σπρέι κλπ
  • Προϊόντα περιποίησης νυχιών όπως βερνίκια, σκληρυντικά, βάσεις, θεραπείες κλπ από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου Opi και Essie. Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και 60%
  • Προϊόντα περιποίησης προσώπου σώματος, όπως ενυδατικές κρέμες, αντιγηραντικά προϊόντα, προϊόντα καθαρισμού, αντηλιακά, γαλακτώματα κλπ. Για την black friday θα βρείτε εκπτώσεις 30% στα κορυφαία προϊόντα της Juliette Armand, 35% στα προϊόντα Maria Gallard και 50% στα προϊόντα Ahava.

Τα κορυφαία brands στο zizel.gr

Εκτός από τις παραπάνω μάρκες καλλυντικών, στο zizel θα βρείτε και τις υπόλοιπες κορυφαία brands για περιποίηση μαλλιών, σώματος, χεριών-νυχιών, ενώ επίσης είναι διαθέσιμα και διάφορά δώρα, διακοσμητικά για το σπίτι, ρουχισμός, τσάντες, αρώματα και πολλά πολλά άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, στο zizel.gr θα βρείτε όλα τα προϊόντα για μαλλιά από τις κορυφαίες παγκοσμίως μάρκες όπως η Kerastase και η Loreal Professionnel και Schwarzkopf, αλλά και από λιγότερο δημοφιλείς αλλά με πολύ ποιοτικά προϊόντα όπως η Saryna Key και η Moroccanoil.   Επίσης, οι κρέμες περιποίησης της Yellow Rose σας περιμένουν με 21% έκπτωση. Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στα άκρως πρωτοποριακά προϊόντα περιποίησης σώματος της Murad, τα οποία χάριν στην τεχνολογία “REVITALIXIR” καταπραϋνουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Outfit and more…

Στο zizel.gr θα βρείτε πό τα άκρως εντυπωσιακά κολάν της PCP, κάλτσες και μπλουζάκια σε υπέροχα σχέδια, μέχρι μπουκάλια νερού με Miniman και υψηλό design, scruncies και κορδέλες για τα μαλλιά, τουρμπάνια και υπέροχες πετσέτες για την παράλια. Όπως καταλαβαίνετε το zizel.gr δεν είναι ένα απλό eshop. Πλέον, έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα, προσφέροντας μία πλήρη γκάμα προϊόντων που αφορά το γενικότερα στυλ σας.