Πες μας λίγα λόγια για σένα.
Είμαι ο ivan greko, κατάγομαι από την Πάτρα ή μάλλον έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου γιατί τα τελευταία 5χρόνια ζώ στην Σουηδία στη Στοκχόλμη. Στόχος μου είναι να γυρίσω πίσω τον επόμενο ένα χρόνο να κάνω τα live μου και να ζώ από αυτό.

Πως έγινε η συνεργασία με τους yt
Η συνεργασία με τους yt δεν έγινε απευθείας, αρχικά ήμασταν φίλοι, πιο πέρα υπήρχαν κάποια potentials πήγε στο στιλ δουλειάς, έτσι έγινε το connection όπως ξέρετε ό dj loco είναι manager μου μαζί με τον Κώστα τον Κολτσιδόπουλο οπότε με καθοδηγούν σε ότι έχει να κάνει τα τραγούδια και τα dates.

Με ποιον ραπερ θα ήθελες να κάνεις feat
Τώρα που είπες για feat, οι επόμενες κυκλοφορίες μου θα είναι όλες feat όχι με κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά πολύ δυνατά feat. Είναι 2 οι άνθρωποι που θέλω να κάνω feat ή τον light ή τον mad clip, έναν από αυτούς τους 2. Τώρα αν υπήρχε κάποιος ο οποίος να ήθελε και υπήρχε μια αξιόλογη πρόταση να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει τότε γιατί όχι.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ξένος ραπερ
Λοιπόν, εγώ ξένα ακούω πολύ, δηλαδή USA, UK dreal, ακούω και Αμερική και Αγγλία περισσότερο μου αρρέσουν τα γαλλικά τα γαλλικά τραγούδια γιατί έχω κάποια γνώση γαλλικών και καταλαβαίνω κάποια πράγματα που λέει είναι ο Creminel και ο Καρίς αν θες να το πάμε από Αμερική γουστάρω πολύ Cikago Drill και από τους μεγάλους ο Gucci Mane, οι migos, o Lil Pump.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική
Με τη μουσική ραπ, τραπ αυτο που κάνω, χιπ χοπ ήμουν πολύ μικρός 5 χρονών, είχαν κάνει μπάμ οι ημισκούμπρια, καθε λίγο και λιγάκι όταν ήμουν στο αμάξι με τον πατέρα ή με την οικογένεια παίζαν ημισκούμπρια και τέτοια, μετά άκουσα λίγο νίβο δεν γούσταρα πολύ, τακιτσαν δεν ήξερα, μετά το πρώτο μου cd το είχαν πάρει 9 χρόνών από την λαική ε και τότε άρχισα να ασχολούμαι. Άρχισα να γράφω στα Σουιδικά, δεν έγραφα Ελληνικά και ακόμα όποτε έχω σκοπό να κυκλοφορήσω κάτι στη σουηδία για τον απλούστατο λόγο δεν θέλω να κάνω κάτι στην Σουηδία γιατί πιστεύω ότι έχω κάτι που λείπει από την Ελλάδα. Αυτά που κάποιος μπορεί να τα ζήσει στο εξωτερικό και να τα πεί δεν μπορεί να ζήσει στην Ελλάδα όχι παντού τουλάχιστον, και αυτό είναι μια αλήθεια. Όταν ακούς κάποιους ράπερ να λένε και να λένε πράγματα που δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα ενώ δεν έχουν μήνει κάπου άλλου και δεν έχουν κάποια εμπειρία καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μούφα. Παρόλαυτά ξεκίνησα να γράφω στα Σουιδικά τα 2 τελευταία χρόνια και στα Ελληνικά τους τελευταίους 8 μήνες. Δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ καιρό με τα ελληνικά να κάτσω να γράφω. από κεί και πέρα θέλω να το κάνω στα Ελληνικά και με ενδιαφέρει μόνο να το κάνω στα Ελληνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here