Είδηση για: #, #, #

Συνέντευξη του youtuber Γρηγόρη Ζιώγκα aka Gregorytube στον Σωτήρη Μπαρσάκη

28 Μαΐου 2020, 1:30 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Γρηγόρη, είσαι μόλις 16 ετών και έχεις ένα εξαιρετικό κανάλι με πολλούς subscribers. Πως το ξεκίνησες; Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των δικών σου ανθρώπων;
Το Youtube το ξεκίνησα πριν από 3 χρονιά. Βέβαια τότε δεν είχα και τόσο απήχηση αλλά γνώρισα τον φίλο μου – κολλητό μου ( Alyx ) που τότε άρχιζε και βοηθούσε. Με βοήθησε παρά μα παρά πολύ. Μετά αρχίσαμε να κάνουμε και βιντεάκια μαζί. Και καταλήξαμε οι καλύτεροι φίλοι ( και τώρα μας ξέρουν στο Youtube Alyx – Gregory ). Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε και βρίσκομαι μέχρι και σήμερα εδώ.

Συνέντευξη του youtuber Νίκου Τυροκομάκη aka Alyx στο eviathema.gr

Τώρα οι πρώτες αντιδράσεις από τους γονείς μου. Στην αρχή δεν με άφηναν να δείχνω ούτε το πρόσωπο μου ούτε να δείχνω το σπίτι. Γενικά δεν με άφηναν να κάνω Youtube. Μετά όταν τους εξήγησα και κατάλαβαν με άφησαν να συνεχίσω αυτό που κάνω στο Youtube. Τώρα οι φίλοι μου στην αρχή λέγαν τι λες ρε που κανείς και YouTube και διαφορά αλλά τέτοια ποτέ δεν πίστευαν σε εμένα ( όχι όλοι ).

Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;
Πρώτα πολλά δεν ξέρω μετά από 10 χρόνια αν θα συνεχίσω το Youtube. Ναι κι όμως αυτή είναι η αλήθεια. Πρώτα θα σπουδάσω και μετά θα δω τι θα κάνω με το κομμάτι Youtube. Αλλά τώρα είμαστε εδώ και συνεχίζουμε δυναμικά την καλή δουλειά.

Συνέντευξη του Mad Clip στον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη

Σε γνωρίζουν άτομα όταν κυκλοφορείς έξω; Πως αισθάνεσαι όταν σε αναγνωρίζουν; Θεωρείς ότι αλλάζει κάποιος όταν γίνεται αναγνωρίσιμος;

Ναι κι όμως δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Κι όμως ήρθε αυτή η στιγμή που βγαίνω στον δρόμο και με αναγνωρίζουν. Στην αρχή δεν το πίστευα ποτέ. Δεν πίστευα να το πω αυτό κάποια στιγμή αλλά ναι μου αρέσει παρά πολύ να με αναγνωρίζουν.

Φοβάσαι μήπως κάνεις κάποιο λάθος και σε κρίνουν άσχημα ή δεν σε νοιάζει καθόλου;

Παλιά το πρόσεχα παρά πολύ αυτό το πράγμα γιατί πίστευα ότι: Αν το κάνω αυτό θα τους αρέσει η όχι. Τώρα να το ανεβάσω αυτό το βίντεο είναι χάλια η όχι δεν ήξερα στην αρχή αλλά τώρα πλέον όχι δεν νοιάζει.

Η περίοδος του κορονοϊού πως ήταν για σένα; πόσο σε δυσκόλεψε στα βίντεο;

Η περίοδος του κορονοϊού να πω την αλήθεια ότι στο θέμα του Youtube δεν με είχε εμποδίσει καθόλου. Γιατί βρισκόμουν κάθε μέρα σπίτι και είχα υλικό να δώσω στον κόσμο. Και αυτό το πράγμα ήταν που μου έφερε περισσότερο κοινό και χαίρομαι παρά πολύ γι αυτό.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.