Είδηση για: #,# ,#

Νίκος Μπαράκος: “Δωρεάν Wifi στο κέντρο Αλιβερίου” – Έργο προϋπολογισμού 15.000 Ευρώ

5 Φεβρουαρίου 2021, 2:54 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Wifi στο Αλιβέρι

Σε σχετική ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος κάνει σχετική αναφορά για την ολοκλήρωση των ενεργειών για ελεύθερο wifi στο Κέντρο του Αλιβερίου, ένα έργο προϋπολογισμού 15.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης WiFi4EU.

Γιώργος Ζέρβας – Αλιβέρι: ” Ακόμα 5 θετικά κρούσματα από ιχνηλάτηση στενών επαφών στο ΚΥ “

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και είναι πλέον διαθέσιμη, σε δημόσιους χώρους στο κέντρο Αλιβερίου, η υπηρεσία ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης WiFi4EU.

Η ελεύθερη πρόσβαση (Wifi Spots) περιλαμβάνει την πλατεία Ζωντού τον μονόδρομο, την κεντρική πλατεία μέχρι το άγαλμα του Ανθρακωρύχου και τον πεζόδρομο .

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης WiFi4EU – “Προώθηση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο στις τοπικές κοινότητες, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου” με προϋπολογισμό 15.000 Ευρώ.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος τοποθετήθηκαν και λειτουργούν ήδη, αντίστοιχες υποδομές στο κέντρο της Κύμης και στο δημαρχείο Αυλωναρίου.

Σημειωτέο ότι τα δίκτυα που χρηματοδοτούνται από το WiFi4EU εκτός από δωρεάν είναι χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συλλογή προσωπικών δεδομένων.

Γιάννης Παπακωνσταντίνου: Εξώδικο μετά την πανηγυρική του αθώωση σε Ρέτσα και Πίσχινα – Δεν τον κάλεσαν να επιστρέψει στην θέση του Προέδρου της ΕΠΣΕ

ΤΩΡΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Χαλκίδα: Στη Σχολή Πεζικού ο Γενικός Αρχηγός Στρατού

Χαλκίδα: Οδηγός ταξί βγήκε θετικός στον κορονοϊό και έπαιρνε κανονικά κούρσες σαν να μην τρέχει τίποτα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ποτέ δεν είναι αργά…Μετά την αποκάλυψη του eviathema.gr για ρουσφέτια σε ιδιωτική εταιρία η Δημοτική Αρχή προγραμμάτισε απολύμανση στα Σχολικά Κτήρια

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.