Σάλος στον Κόσμο του Instagram – Μετά τους νέους όρους η εταιρία προχώρησε σε μαζικές διαγραφές λογαριασμών

Σάλος στον Κόσμο του Instagram

Πανικός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο χώρου του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα στο Instagram τις τελευταίες ώρες αφού πολλοί Instagrammers έχασαν τους λογαριασμούς τους εν μια νυκτί.

Βαγγέλης Νάκης: “Όπως προσέχω και αγαπάω τους φίλους μου έτσι ακριβώς προσέχω και εμένα…” – Mια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο eviathema.gr

Το φαινόμενο της διαγραφής δεκάδων λογαριασμών χωρίς να έχουν παραβιάσει κάποιον κανονισμό έχει ταράξει αρκετά άτομα τα οποία μάλιστα έχουν χιλιάδες ακόλουθους, μην γνωρίζοντας τον λόγο έχασαν τα προφίλ τους.

Ενώ τις τελευταίες κάποιοι που δεν τα έχουν χάσει ακόμα δημιουργούν δεύτερα Back up Profiles με τον φόβο μην χάσουν τα ήδη υπάρχοντα.

Η ομάδα του eviathema.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ομάδα εξυπηρέτησης της εταιρίας όμως μάλλον λόγο των απανωτών αιτημάτων για το θέμα δεν κατέστη εφικτό.

Βαγγέλης Νάκης

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο γνωστός Instagrammer Βαγγέλης Νάκης και οργανωτής της ομάδας PSDM Athens, που μόνο από την συγκεκριμένη ομάδα τουλάχιστον 7 άτομα έχασαν τα προφίλ τους.

Αρκετοί ήταν οι Instagrammers που έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και για το αν μπορούν να βοηθήσουν να γίνει η επαναφορά των Profile όπως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης….

Το φαινόμενο θυμίζει κάτι παρόμοιο που είχε γίνει πριν λίγους μήνες στο Facebook όταν αρκετά site ενημέρωσης κυρίως δεν μπορούσαν να κάνουν Post τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας τους ….

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr