Λιανή Άμμος Εύβοιας: Πείτε αντίο στον καύσωνα από την “πισίνα” του Αιγαίου

Κάντε ένα “break” από τον καύσωνα της Αθήνας και δροσιστείτε από τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά της παραλίας “Λιανή Άμμος” που απέχει μόλις δυο ώρες από την πρωτεύουσα.

ΛΙΑΝΝΗ ΑΜΜΟΣ

Υπάρχει ένα μέρος μόλις 2 ώρες από την Αθήνα που μένει αλώβητο από τον καύσωνα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά αποτελεί μια τεράστια τιρκουάζ «πισίνα» με πεντακάθαρα και ρηχά νερά, που είναι ιδανικά για οικογένειες.

Πετάμε πάνω από την παραλία Λιανή Άμμο, κοντά στους Αγίους Αποστόλους στην Εύβοια.

Το Αιγαίο είναι στα καλύτερά του καθώς τα πεντακάθαρα νερά του (σημ: το κοντινότερο νησί είναι … η Χίος) λούζουν αυτή την πανέμορφη παραλία που έχει λεπτή, λευκή άμμο και καταπληκτικά χρώματα.

Με πολλά δέντρα να την περιβάλουν, δημιουργείται ένα τοπίο πανέμορφο που όλα τα στοιχεία της φύσης συμφωνούν αρμονικά. Είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο.

Η Λιανή Άμμος χωρίζεται σε μικρές αμμουδιές που αποτελούν το απόλυτο ησυχαστήριο για αυτούς που επιθυμούν την ιδιωτικότητα τους.

Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με τα καταγάλανα της νερά, την κατατάσσουν σε μαγευτική παραλία. Ο καιρός δεν την πιάνει πολύ και η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή.

Τα δέντρα που την περιβάλουν δημιουργούν μεγάλους χώρους σκίασης μόλις 10 μέτρα από το νερό. Είναι ιδανική για οικογένειες αφού η σχετικά ρηχή θάλασσα σε συνδυασμό με την σκιά αποτελούν την βασική επιλογή για την προστασία των νεότερων μελών τους.

Απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί ένα σίγουρο «καταφύγιο» από τον καύσωνα που μαστίζει τη Χώρα αυτή την περίοδο.

Απολαύστε την από ψηλά:

 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – Τροχαίο στα Ψαχνά Ευβοίας: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ στην στροφή κολοβρέχτη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σοκαριστικό τροχαίο – Ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων [ΦΩΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών με το ΚΤΕΛ στην Ιστιαία Ευβοίας – Η επιχείρηση της Γ ΟΠΚΕ που έπιασαν στα πράσα τους παραλήπτες

Ιστιαία Ευβοίας: 50χρονος “καλλιτέχνης” της Αννίτας Πάνια πιάστηκε να ποτίζει δενδρύλλια κάνναβης σε χωράφι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο