Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Χαλκίδας μετά την επίσημη ανακοίνωση του θετικού αποτελεσμάτος στο τεστ κορονοϊού στο οποίο τέθηκε υπάλληλος του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Χαϊνά στην Χαλκίδα Ευβοίας.
Δήμος Καρύστου: Διοργανώνει Σεμινάριο βασικών Α’ Βοηθειών στις 26/07/20
Ο 46χρονος υπάλληλος διαμένει στην Θήβα όπου μετά από εμφάνιση συμπτωμάτων που υποδυκνουν ότι μπορεί να έχει τον ιό μετέβει στο νοσοκομείο της Θήβα όπου και πραγματοποιήθηκε η διαδικασία του τεστ τον οποίο βρέθηκε θετικό. Ο ΕΟΔΥ προχωρά σε ιχνηλάτηση όλων των υπαλλήλων της τράπεζας και των επαφών του ασθενή.
Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες ημέρες ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του ασθενούς.
Το δελτίο τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας για το κρούσμα
Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι και όλη την Εύβοια 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.