ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείο Χαλκίδας για ρουσφέτια – προσλήψεις του Διοικητή στο Νοσοκομείο

28 Μαΐου 2021, 7:03 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χατζημαργαρίτης Νοσοκομείο Χαλκίδας

Επιστολή απέστειλε ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου καταγγέλλει τον Διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για προσλήψεις ρουσφέτια στο Νοσοκομείο.

Το κείμενο της καταγγελλίας:

Απαράδεκτες πρακτικές υιοθετεί ο Διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας, συνεπικουρούμενος από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ: από τη μία έχει κινήσει διαδικασίες ώστε να συνάψει σύμβαση με τεχνική εταιρεία που θα είναι υπεύθυνη για την επισκευή, τη συντήρηση, τη λειτουργία των Η/Μ εγκαταστάσεων – εξοπλισμών και δικτύων του νοσοκομείου και από την άλλη προσλαμβάνει ρουσφετολογικά επικουρικούς από την ΥΠΕ, με ειδικότητες που δεν είναι άμεσα απαραίτητες για την λειτουργία του νοσοκομείου.

Εύλογα δημιουργείται το ερώτημα:

Πόσους εργαζόμενους θα μπορούσαν να προσλάβουν επικουρικά για την κάλυψη της Τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου με 350000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει προϋπολογιστεί για την σύμβαση με τεχνική εταιρεία, που θα παρέχει στήριξη με 14 τεχνικούς (μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς,κτλ), σε βάρδιες;

Καλούμε το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και το Διοικητή του νοσοκομείου μας να σταματήσουν την προκλητική επιλογή πρόσληψης επικουρικού προσωπικού από τις λίστες της 5ης ΥΠΕ.
Μάλιστα, πρόσφατα, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ υπέγραψε, περιχαρής, απόφαση για πρόσληψη επικουρικού ΠΕ πολιτικού μηχανικού.

Τους ρωτάμε να μας πουν αν προβλέπεται θέση πολιτικού μηχανικού στο Οργανόγραμμα του νοσοκομείου.

Προσέλαβαν πολιτικό μηχανικό για νοσοκομείο ή για κατασκευαστική εταιρεία;
Μήπως η εν λόγω πρόσληψη καλύψει θέση τραυματιοφορέα, μάγειρα, τραπεζοκόμο, καθαριστή ή μία από τις πολλές ειδικότητες, στις οποίες υπάρχει μεγάλη έλλειψη και είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του νοσοκομείου;

Οι θέσεις για επικουρικό προσωπικό στις ΥΠΕ άνοιξαν για να βοηθηθούν, ουσιαστικά, τα νοσοκομεία και όχι για να τακτοποιηθούν “ημέτεροι”.

Επίσης, η επαναφορά εργολάβων στα Νοσοκομεία είναι αιτία έντονης διαμάχης και επιστροφή σε εργασιακό μεσαίωνα για τους εργαζόμενους. Για αυτό καλούμε το Διοικητή να ανακαλέσει την απόφαση για το συνεργείο μέσω εργολάβου.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Το ΔΣ .

Καστέλλα Ευβοίας: Τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης – Μετωπική σύγκρουση ΙΧ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Σταθμός Ηλεκτρικού Καλιθέας: Άστεγος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό

Λαυράκι για το τμήμα Ασφάλειας Διρφύων Μεσσαπίων – Στα πράσα με ναρκωτικά 35χρονος περιπατητής που πήγαινε για προσκύνημα στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο

Μαλακόντας Ερέτριας: Τροχαίο ατύχημα – ΙΧ καρφώθηκε σε ελιά – Τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο οι επιβάτες [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη αλλοδαπού το απόγευμα της Τρίτης – Λίγο πριν αποπειράθηκε να κλέψει εταιρία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Γυμνάσιο Αυλωναρίου: Θετικοί στον κορονοϊό μαθήτρια, καθηγήτρια και η καθαρίστρια του σχολείου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.