,

Το Medident Χαλκίδας στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι του ΑΝΤ1

3 Μαΐου 2020, 1:33 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Το οδοντιατρείο Medident Χαλκίδας, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών. Ενώ τώρα στην περίοδο του Covid 19 , έχει εξοπλιστεί πλήρως σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΟΟ και του οικείου οδοντιατρικού συλλόγου με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού αλλά και των ασθενών. Βασικό μήνυμα της όλης δράσης είναι να μη φοβάται ο ασθενής την μετάβαση στα οδοντιατρεία μιας και όλα εδώ και χρόνια είναι εξοικειωμένα με την απολύμανση και την αντισηψία των χώρων και εργαλείων ,απλά όλα τώρα είναι στο μέγιστο βαθμό λόγο Covid 19.

Το eviathema.gr στα άδυτα του σκοτεινού διαδικτύου – Παραγγελίες δολοφόνων, ναρκωτικών, ψεύτικων κυβερνητικών εγγράφων και άλλα

Σήμερα το πρωί, η Οδοντίατρος Ιωάννα Κατσούλη και η συνεργάτης της Αναστασία Βουδούρη, ήταν καλεσμένες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Πρωινοί Τύποι, ώστε να δείξουν την διαδικασία που ακολουθείται για την προετοιμασία ενός ασθενούς.

Δείτε το σχετικό Βίντεο.

Πριν λίγες ημέρες ο Σωτήρης Μπαρσάκης και το eviathema.gr ήταν στο χώρο του medident στη Χαλκίδα, με σκοπό να καταγραφεί ακριβώς αυτό. Το πως δηλαδή προετοιμάζεται ένας ασθενής και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε.

Δείτε και το video – ρεπορτάζ του eviathema.gr

medident χαλκίδας2 medident χαλκίδας 1

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.