Αυτά είναι τα 3 ακαταμάχητα ζώδια που κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία είτε είναι ντροπαλά είτε όχι, χρησιμοποιούν τη σεξουαλική τους ενέργεια για να σαγηνεύσουν τους πάντες!

Ζώδια

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία είτε είναι ντροπαλά είτε όχι, χρησιμοποιούν τη σεξουαλική τους ενέργεια για να σαγηνεύσουν τους πάντες!

Κάποια από αυτά τα ζώδια δεν περιμένεις ότι χρησιμοποιούν τη μαγική τους προσωπικότητα για να σαγηνεύσουν, ενώ κάποια άλλα είναι γνωστά για την έντονη σεξουαλικότητά τους.

Βασικός παράγοντας για το σεξ απίλ του κάθε ανθρώπου, είναι η θέση αλλά και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης της Αφροδίτης.

Η θέση της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης, είναι μια θέση στον χάρτη σας για να εξακριβώσετε άμα διαθέτετε αυτό το «μαγικό» χαρακτήρα. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη αντικατοπτρίζει το πώς συμπεριφερόμαστε στις πιο ρομαντικές μας στιγμές. Εάν η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, πιθανότατα διαθέτετε μια μαγνητική γοητεία.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί

Ταύρος

Πρώτο και καλύτερο, είναι ο ταύρος. Ο Ταύρος έχει μία μοναδική ικανότητα να μαγνητίζει τους γύρω του με τον χαρακτήρα του. Είναι πολύ ρομαντικά και γοητευτικά ζώδια και μπορούν με ένα μόνο βλέμμα να δελεάσουν τον σύντροφό τους. Κυβερνήτης του Ταύρου, η Αφροδίτη! Έτσι οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, είναι εξαιρετικά συνδεδεμένοι με τις πέντε αισθήσεις τους. Η σύνδεσή τους με τον δεύτερο οίκο του χρήματος στην αστρολογία, τους δίνει την επιθυμία να κατέχουν τόσο υλικά αγαθά, όσο και ρομαντικούς συντρόφους.

Σκορπιός

Φυσικά, το ζώδιο που περιμένετε να ακούσετε, είναι ο Σκορπιός. Ο Σκορπιός θεωρείται ένα από τα πιο σαγηνευτικά ζώδια και δικαίως. Το ζώδιο του σκορπιού κυβερνάται από τον Πλούτωνα και τον Άρη. Ο συνδυασμός αυτός «σκοτώνει», αφού ο πρώτος πλανήτης φημίζεται για τη μυστηριώδη φύση του και ο δεύτερος, για το έντονο πάθος του και τη φωτιά! Αυτό το ζώδιο είναι «φτιαγμένο» για να εντυπωσιάζει και να μαγνητίζει τους γύρω του, σε όλα τα επίπεδα. Άπαξ και βρει τον στόχο του, δε θα ηρεμήσει εάν δεν τον κατακτήσει και τον εντυπωσιάσει με όλες τις ικανότητές του.

Λέων

Ο Λέων δεν αισθάνεται την ανάγκη να κρύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον και θα κερδίσει οποιονδήποτε με την τολμηρή και άμεση προσέγγισή του. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς, γνωρίζουν την αξία τους και χρησιμοποιούν αυτή την αυτοπεποίθηση για να πάρουν αυτό που θέλουν. Κυβερνούνται από τον ήλιο, τη ζωτική μας πηγή, άρα δεν μπορούν παρά να προσελκύουν τους γύρω τους και συχνά να τους αποπλανούν, ακόμα και χωρίς να προσπαθήσουν. Ο Λέων συνδέεται επίσης με τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, των γνωριμιών και του φλερτ στη σύγχρονη αστρολογία. Τομείς που πολλοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου, έχουν κατακτήσει.

Πηγή

Ακολουθήστε το EVIATHEMA στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Εύβοιας και όχι μόνο!