in

Τα ζώδια σήμερα 23/02

Κριός

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να ευτυχήσεις ακόμη και με το… τίποτα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αφεθείς «στην ροή», περνώντας μια σούπερ Κυριακή!

Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή την πολιτική. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμιξη, ενώ εσύ θα κάθεσαι! Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, μην την χάσεις.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ορίζει μια νέα αρχή στη ζωή σου, με την συνδρομή παραγόντων που ξέρουν καλά τα κατατόπια και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια νέα φιλία ή να μπεις σε κοσμικούς κύκλους, θα υπάρξουν ωστόσο και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «μεγάλα λόγια».

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά και να ταξιδέψεις, ενώ θα βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση από το εξωτερικό. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία πολλά πλέον κινούνται προς την θετική κατεύθυνση κι εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά και να διώξεις τα «σύννεφα» που υπήρξαν στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να σε φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση, αφού θα έχεις «τα σέα σου και τα μέα σου», χωρίς την υποχρέωση να ανταποδώσεις!

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου έρθει κάτι ως «θείο δώρο» και μάλιστα… αφορολόγητο! Επιπλέον, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια αλλά και κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις την δράση σου προς το εξωτερικό. Ακόμη απελευθερώνει την αισιοδοξία σου, κάτι που θα αποτυπωθεί και στο σύνολο των επιλογών σου, που συνολικά θα πάνε «σούπερ», πρόσεξε μόνον μήπως τελικά υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που είσαι διατεθειμένος/η να υλοποιήσεις.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες», ίσως όμως να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση ύστερα από μια βολική για σένα αλλαγή των ισορροπιών. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία η τύχη σε… περιτριγυρίζει, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Επιπλέον θα έχεις την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ίσως όμως και να σου το χαρίσουν.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου προτείνει να κάνεις μια νέα αρχή στα εργασιακά σου, αφού ανεξάρτητα με το τι έχει προηγηθεί τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά και θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και μια βελτιωμένη οικονομική απόδοση. Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλα για να μπεις σε ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα διατροφής ή ευεξίας. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να λειτουργεί πολύ «αβανταδόρικα» για σένα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως μια «κακοδαιμονία» που προηγήθηκε έχει πλέον… εκλείψει κι όλα είναι «μέλι-γάλα»!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε παραπέμπει στην επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «ονειρεμένο» άτομο, με το… μέλλον σας να είναι ανοικτό! Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια σούπερ έμπνευση. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει μια σειρά από ευκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα χρειάζεσαι ύστερα από κάποιες «ανωμαλίες» των τελευταίων ημερών. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ενώ καλά νέα αναμένονται και στην περίπτωση που σε απασχολεί ένα θέμα υγείας. .

Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ σίγουρα κάποιες θετικές εξελίξεις θα έρθουν από μόνες τους και ανεξάρτητα με το αν έκανες κάτι ή… δεν έκανες!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει κοινωνικό/η και ταξιδιάρη/α, αφού μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διαφημιστείς και να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον αναμένεται μια νέα αρχή στις διαδικτυακές δράσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και έχεις κάθε δικαίωμα να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα να βρεις στέγη ή να «αποκατασταθείς», ενώ δεν αποκλείεται να αναμορφώσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του ένα στυλ της αρεσκείας σου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει πρόσβαση στο… χρήμα, ενώ μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μέσα από συνεννοήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. «Παίζει» ακόμη μια περιουσιακή ρύθμιση, ενώ έσοδα μπορεί να έρθουν και από μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι που όλο πήγαινε να γίνει και δεν γινόταν! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

Ιχθύες

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, γίνεσαι το πρόσωπο της ημέρας και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι το μεμπτό! Επιπλέον καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου, ξεκινώντας όμως από την «εκκαθάριση» παλαιών εκκρεμοτήτων. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή σε αχρείαστες αγορές. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αξίζει να το κάνεις χωρίς να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο «σύστημα».

Avatar

Written by EviaThema Newsroom

Το eviathema.gr είναι ένα πορταλ ενημέρωσης για την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Συνέντευξη του Διονύση Δηλέ, στιχουργού του Κώστα Αρμενόπουλου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ψηφίστε την καλύτερη ενδεκάδα του ντέρμπι