Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16/07/20

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Η εβδομάδα 12 Ιουλίου με 18 Ιουλίου σπάει το… club των ανάδρομων πλανητών, που είναι ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, με τον Ερμή να έρχεται σε ευθεία τροχιά στις 12. Αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και ποικιλοτρόπως τον Καρκίνο, τον Σκορπιό, τους Ιχθύς, τον Ταύρο και την Παρθένο. Σε μεγαλύτερη πίεση και μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις – και όχι μόνο αυτό τον μήνα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί γενικότερα μια μεγαλύτερη προσοχή παντού – είναι τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως), αν και οι Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιο ευνοημένοι.

Βασιλικό Ευβοίας: Τροχαίο το βράδυ της Τρίτης – ΙΧ προσέκρουσε σε στύλο του ΟΤΕ

Κριός

Κριέ, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφραστείς και να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχολούν με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Προσκλήσεις για διασκέδαση και κοινωνικές εκδηλώσεις θα ομορφύνουν την ημέρα.

Αισθηματικά

Απολαμβάνεις το χρόνο με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι διευκολύνοντας την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν έρχονται μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον για να παίξουν κομβικό ρόλο στη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε εμπορικό επίπεδο που μπορεί να προκύψουν για να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις γρήγορη αντίληψη και ισχυρά επιχειρήματα και αυτό είναι αρκετό για να πείσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Απόλαυσε τις στιγμές με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών για δύο. Αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνει συναισθήματα και ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να εμποδίσουν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, όμως έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για την αύξηση του εισοδήματος σου, φρόντισε όμως παράλληλα να μην υπάρχουν σπατάλες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με τον δυναμισμό και το θάρρος χαρακτηρίζουν. Καλά θα κάνεις να μην είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για σένα.

Αισθηματικά

Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τον εγωισμό που θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να αξιοποιείς το ταπεραμέντο σου ώστε να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις την επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί ευνοϊκά σε ότι αφορά νέους στόχους ή συνεργασίες που έχεις. Προσπάθησε να μην επιβάλλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Αξιοποίησε την ημέρα για να σκεφτείς ποια θέματα από το παρελθόν μπορείς να κλείσεις και να αφήσεις πίσω σου. Αυτό θα λειτουργήσει βοηθητικά στην ψυχολογία σου και θα σε απελευθερώσει.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχεί και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές όπου θα απολαύσεις με το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και συναισθήματα που είχες κρύψει μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και υποχρεώσεις σου πολλές. Όμως γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και συνεπής στις υποχρεώσεις σου για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις και τις ιδέες σου. Προσοχή καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με όσους διαφωνούν μαζί σου.

Αισθηματικά

Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις μπορούν να θορυβήσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει με τις πρωτότυπες σκέψεις και απόψεις της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδική προσπάθεια για εσένα είναι το παν για αυτό και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να πετύχεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι το μέγιστο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης στόχων και φιλοδοξιών σε επαγγελματικό επίπεδο ώστε να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου ζωή και σε υποχρεώσεις πρέπει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται το πρωινό ώστε να μην υπάρξουν αντιδικίες λόγω έντασης στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις από μία σχέση με ρεαλιστικούς όρους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δείχνεις υπευθυνότητα και μεθοδικότητα σε ότι αναλαμβάνεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να αναδειχθείς στο περιβάλλον της καριέρας σου και να εισπράξεις την αναγνώριση και την εκτίμηση των ανώτερων σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να αναθεωρήσεις σχέδια για το μέλλον που είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Το κέφι και η αισιοδοξία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση σου. Απόλαυσε στιγμές χαράς και διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, απογειώνοντας την ψυχολογία και τη θετική διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς νιώθεις αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τους. Πιθανές είναι οι προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου, φρόντισε να τους αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έχεις την ανάγκη να παρατηρείς τους γύρω σου χωρίς να εκφράζεσαι. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν δημιουργούν εκνευρισμό, προσπάθησε να μην τον εκτονώσεις σε πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απέφυγε εντάσεις και αντιδικίες.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη σχέση αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες και φόβους που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη εσωστρέφεια μπορεί να μην σου επιτρέψει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα σε νέα γνωριμία που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δώσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε φοβίες και αμφιβολίες που δεν σου επιτρέπουν να έρθεις σε επαφή με την έντονη διαίσθηση σου. Αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και ενισχύει την ανάγκη για παρέα, συντροφικότητα, έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και να κλείσεις υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις έντονα την παρουσία τους στη ζωή σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ισορροπήσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Προσπάθησε βέβαια να μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις, δεν θα είναι όμως εύκολο να το διορθώσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με το σώμα σου και να προσέξεις τον εαυτό σου, προσπάθησε να αλλάξεις το καθημερινό πρόγραμμα βάζοντας άσκηση και βελτιώνοντας την διατροφή σου.

Αισθηματικά

Η τάση να επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να δημιουργήσει γκρίνια χωρίς ουσιαστικούς λόγους. Δες τα θετικά σημεία της σχέσης σου και ξέφυγε από την επιθετικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις κούραση λόγω της έντονης καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, αυτό δεν θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει μπορεί να δυσκολέψουν το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι στα θέματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις δίνοντας τις απαιτούμενες λύσεις. Το άγχος και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εντάσεις με τους γύρω σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Η ανάγκη για διασκέδαση θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από πιθανές δυσκολίες και φόβους που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Φρόντισε να χαρείς κάθε στιγμή με την παρέα σου διασκεδάζοντας, αυτό θα είναι αρκετό για να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Η σχέση σου απογειώνεται καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου και αυτό είναι αρκετό για να έλξεις νέα πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιλογές επαγγελματικού χαρακτήρα, όμως θα πρέπει να έχεις μέτρο και σύνεση στις κινήσεις σου. Πιθανές υπερβολές μπορεί να ενοχλήσουν καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα και να πρωταγωνιστήσεις στην καριέρα σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε οικογενειακά θέματα.

Αισθηματικά

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο στον προσωπικό σου χώρο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές κόντρες αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε ρήξη. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην επιστρέψεις σε συναισθηματικά ξεσπάσματα να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές η καριέρα σου. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι και όλη την Εύβοια 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης