in

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Ζώδια Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Ζώδια 9 Οκτωβρίου: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη για σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Ζώδια 9 Οκτωβρίου: Κριός
Σήμερα μπορείς να επεξεργαστείς, να ταξινομήσεις και να οργανώσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου και οι αλληλεπιδράσεις ή οι συνομιλίες με τους άλλους μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την επιπλέον ενέργειά σου σε πραγματικά παραγωγικές δραστηριότητες. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσπάθησε να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να περάσεις όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, απρόβλεπτες εξελίξεις ή γνωριμίες κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Ταύρος
Ενώ οι ενέργειες σήμερα δημιουργούν μια ανυπομονησία, είναι μια θαρραλέα, τολμηρή και συναρπαστική στιγμή για να ξεκινήσεις έργα που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία ή την εργασία. Οι ρυθμοί των υποχρεώσεών σου γίνονται πιο απαιτητικοί και πιο γρήγοροι κι αυτό σου δημιουργεί μια ένταση. Πρόσεξε και απόφυγε αιχμηρές επικοινωνίες που μπορεί να εκληφθούν ως προσβλητικές. Αυτό ισχύει και για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις λόγια και ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Η μέρα φέρνει νευρική ενέργεια αλλά και ψυχικό θάρρος. Έχεις την τάση να λαμβάνεις γρήγορες και απότομες αποφάσεις ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την ψυχαγωγία, την ευχαρίστηση, τις γνωριμίες, τη δημιουργικότητα ή τα παιδιά ακόμα και τις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να φτάσεις στο τέλος μιας υπόθεσης και την ανάγκη να λύσεις ένα πρόβλημα από το παρελθόν. Μια ρομαντική αποκάλυψη φαίνεται να είναι σημαντική για σένα, περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Ίσως προσπαθήσεις σήμερα να κατανοήσεις κάποια οικογενειακά θέματα και μπορεί να καταλήξεις σε σημαντικά συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Έχεις να μάθεις πολλά από τη διαίσθηση και διορατικότητά σου και ίσως γεννηθούν νέες ιδέες μέσα από κάποιες παρελθοντικές. Το μυαλό σου χρειάζεται ξεκούραση για αυτό επίλεξε ευχάριστες και ανάλαφρες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Ζώδια 9 Οκτωβρίου: Λέων
Αυτή είναι μια μέρα υψηλής ενέργειας σε ψυχικό κυρίως επίπεδο και μπορεί να υπάρξει κάτι που θα σε παρακινήσει να αναλάβεις δράση. Είσαι παθιασμένη με αυτό που κάνεις και πιθανά ενθουσιασμένη με το να μοιράζεσαι ιδέες και σκέψεις. Ωστόσο είναι καλύτερο να κρατάς μια συναισθηματική απόσταση εάν συμμετέχεις σε συζητήσεις, καθώς μπορεί κάτι να το πάρεις στραβά. Ευχάριστες δραστηριότητες ή ξεκούραση είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά.

Παρθένος
Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για συναρπαστικές ιδέες που αφορούν επιχειρήσεις, χρήματα, πρακτικά θέματα, μάθηση και σπουδές. Ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομα και σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και αργότερα με τον Άρη στον τομέα των πόρων σου. Είναι καιρός για επίλυση προβλημάτων αν και οι ενέργειες μπορούν να τροφοδοτήσουν τον ενθουσιασμό και μπορούν να οδηγήσουν σε ανυπομονησία και παράβλεψη βημάτων. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη να ενώνονται στο δικό σου ζώδιο είσαι ενθουσιώδης και ανεβασμένη ψυχικά. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Αυτή η επιρροή δίνει μια δυνατή φωνή και το κουράγιο να εκφραστείς έτσι όπως θέλεις. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις διαφωνίες. Παρόλα αυτά κάποιο πισωγύρισμα ή απογοήτευση μπορεί να χρησιμεύσει ως ώθηση. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Σκορπιός
Η μέρα είναι αρκετά γεμάτη από υποχρεώσεις και μπορεί να δυσκολευτείς να ξεκουραστείς. Ταυτόχρονα είναι μια εποχή έντονης εστίασης στον εσωτερικό κόσμο σου, το παρελθόν, την ολοκλήρωση σημαντικών έργων, την απομάκρυνση του αδιέξοδου και την αναζήτηση των καλά κρυμμένων επιθυμιών σου. Μια νέα πληροφορία ή μια ξαφνική ανάμνηση μπορεί να κάνει το μυαλό σου να τρέχει. Έχεις την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα και συναισθήματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου κρύβει ευκαιρίες.

Ζώδια 9 Οκτωβρίου: Τοξότης
Το μυαλό σου είναι πολύ απασχολημένο σήμερα και μπορεί να είναι δύσκολο να το ξεκουράσεις. Οι φιλίες είναι απαιτητικές, συναρπαστικές ή πιο δραστήριες από ότι συνήθως. Με τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και τον Άρη μπορείς να συμμετέχεις σε συνομιλίες και σημαντικές συζητήσεις. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση ή θα σε παρακινήσει να κάνεις θετικές αλλαγές. Η κοινωνικότητά σου βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Εξετάζεις πρότυπα του παρελθόντος με νέους τρόπους, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τη φήμη, την εργασία και την υγεία σου, τους γονείς και την καριέρα. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνώσεις ή νέες κατανοήσεις ενός παλιού προβλήματος. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τη λογική με το συναίσθημα για να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις. Παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα θα σε απασχολήσουν είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Υδροχόος
Ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τις εκδόσεις έχεις την ευκαιρία να τα δεις με νέους τρόπους. Αυτά που ακούς και μαθαίνεις σήμερα είναι χρήσιμα για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Αντλείς από την εμπειρία σου και δημιουργείς κάτι νέο. Η επικοινωνία καθορίζει τις φιλίες σου, οπότε βεβαιώσου ότι δεν λες πράγματα που μπορούν να τις τραυματίσουν. Η αίσθηση ανταγωνιστικότητας με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μέτρο και προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, σε απασχολεί έντονα το παρελθόν.

Ιχθείς
Έχεις την τάση να κοιτάζεις ένα παλιό πρόβλημα με ένα νέο πιο αποτελεσματικό για την επίλυσή του τρόπο. Αφιέρωσε χρόνο σε συνομιλίες καθώς μπορείς να μάθεις πολλά προς όφελός σου. Η ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις αλλά μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε μια απογοητευτική πορεία αν δεν είσαι προσεκτική. Επικεντρώσου στα υπάρχοντα προβλήματα αντί για την αναζήτηση νέων. Βιαστικά λόγια μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Ζώδια Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Εορτολόγιο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Επίθεση με βιτριόλι – Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της κατηγορούμενης – Πόσο θα κάτσει φυλακή