Νέα Οδός

Νίκος Κωνσταντάκης: “Γίναμε για ακόμη μια φορά θεατές σε έναν «θίασο» και «μπου***ο» δημοτικό συμβούλιο”

7 Ιουλίου 2022
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων, Νίκος Κωνσταντάκης κάνει αναφορά για την πρόσφατη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα για τα αιολικά πάρκα.

Το κείμενο της ανάρτησης:

Στις 5/7 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ψαχνών γίναμε για ακόμη μια φορά θεατές σε έναν «θίασο» και «μπου***ο» δημοτικό συμβούλιο, οπως το είχε αποκαλέσει στο παρελθόν με υπερβολική εκφραστικότητα ο πρόεδρος του.

Ένα ΔΣ που δυστυχώς σαν ιεράρχηση στα θέματα είχε ως τελευταίο ίσως το ύψιστο του τόπου μας και την μετατροπή του σε αιολικο πάρκο, έναν Δήμαρχο που δεν είχε όρεξη να ακούσει ερωτήματα επικαλούμενος πάντα τον «νόμο» με μια «μαγική διάταξη» αρκετά παλαιη ωστόσο που δεν επιτρέπει ούτε εκτός ημερήσιας ούτε κατεπείγοντα θέματα κατόπιν ψηφοφορίας, και φυσικά έναν πρόεδρο, τον απόλυτο ρυθμιστή «ίσων αποστάσεων» της «ελευθερίας του λόγου» και »ευλαβικής» τήρησης της διαδικασίας.

Αυτος λοιπόν ο πρόεδρος θεώρησε σωστό σε ενα τόσο σημαντικό δημοτικό συμβούλιο που όπως φαίνεται αποκαλύφθηκε η ολιγωρία Ψαθα σε εναντίωση κατα της έγκρισης της Περιβαλλοντικής μελέτης των ανεμογεννητριών δια της σιωπής του και αδιάφορωντας για απάντηση στις καταγγελίες της κα Γκόγκου , να με αποβάλλει….

Ίσως να ενοχλούμε σαν παράταξη την «μαγική» αφήγηση κάποιων άλλωστε, και να θεωρούν ότι με τέτοιες πρακτικές θα μας κλείσουν το στόμα. Εύχομαι λοιπόν να ακολουθήσουν άλλες τόσες αποβολές αρκεί τα συμφέροντα των δημοτών να εξασφαλίζονται και οι οποίες εγκληματικές ολιγωρίες της πλειοψηφίας να αποκαλύπτονται!

#tags:

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.