Νέα Οδός

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη με δύο νεκρούς και μία τραυματία – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την εκτέλεση [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

19 Δεκεμβρίου 2022, 12:36 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Πυροβολισμοί Νέα Σμύρνη

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας. H περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

nea smyrni mak

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορούσε χειρουργική μάσκα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου κάθονταν δύο άτομα αλβανικής καταγωγής και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άγνωστος φοράει κουκούλα και το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με μάσκα.

Ο 41χρονος δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι και ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο 44χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στον “Ερυθρό Σταυρό”, όπου διακομίστηκε πολύ βαριά τραυματισμένος στο στήθος.

«Το θύμα ήταν γνωστό στην πλατεία, όλοι τον ξέραμε γιατί “πουλούσε” προστασία και τον ξέραμε ως “Νίκο”. Η κοπέλα που τραυματίστηκε ήταν θαμώνας. Την είδα αιμόφυρτη μέχρι που ήρθε το ΕΚΑΒ να την παραλάβει» λέει χαρακτηριστικά στο photothema.gr υπάλληλος της καφετέριας και αυτόπτης μάρτυρας.






Περιγράφοντας, δε, τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, είπε ότι «ούρλιαζε ο κόσμος την ώρα που πυροβολούσε ο δράστης πάνω από τα κεφάλια τους. Επικράτησε πανικός κι έτρεχαν όλοι φοβισμένοι. Η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο γιατί παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου».

nea smyrni asthenoforo pyrovolismoi

 

Πηγή Protothema / cnn / athensvoice

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.