Νέα Οδός
,

Βίντεο Ντοκουμέντο – Εύβοια: Διάρρηξη και κλοπή σε ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα – Χτυπούσε με μανία την τζαμαρία ο δράστης

30 Νοεμβρίου 2023, 5:08 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Διάρρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή 24/11) στο  Ζαχαροπλαστείο Βασιλείου στη Χαλκίδα της Εύβοιας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το eviathema.gr, δείχνει τον δράστη να προσεγγίζει το κατάστημα, στις 00:22 για πρώτη φορά όπου προσπαθεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου.

Διάρρηξη κλοπή Ζαχαροπλαστείο Βασιλείου

Προσπαθεί για λίγα δευτερόλεπτα αλλά δεν τα καταφέρνει και αποχωρεί, ενώ στις 00:23 επιστρέφει και κάνει δεύτερη προσπάθεια. Με περισσότερη δύναμη πέφτει πάνω στην τζαμαρία, την γκρεμίζει και αφού μπει στο κατάστημα πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.

Εν συνεχεία αποχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, όπου εντόπισε το POS λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Βίντεο Ντοκουμέντο – Εύβοια: Διάρρηξη και κλοπή σε ζαχαροπλαστείο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν στην συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος αναζητείται.

Δείτε καρέ καρέ πως ο δράστης μπήκε στο κατάστημα:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο google news

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.