Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων για την επίσκεψή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων για την επίσκεψή
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων για την επίσκεψή

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη:

Ο Υπουργός Υγείας που υπερηφανεύεται για το μεγάλο ποσοστό που πήρε η ΝΔ στις εκλογές και άρα εξασφάλισε την συναίνεση του κόσμου, όπως ισχυρίζεται, εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο μας, υπο άκρα μυστικότητα! Προσπάθησε να αποφύγει τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων και του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και άλλοι εργαζόμενοι ήμασταν σε ετοιμότητα για την επίσκεψη αυτή και βρεθήκαμε μπροστά στην υποδοχή του Υπουργού. 

Διαμηνύσαμε στον Υπουργό ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο! Ότι λειτουργούμε με οργανόγραμμα του 2012, με τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό. Με τα τμήματα και τους εργαζόμενους να στενάζουν. 

Η εικόνα ικανοποίησης, μετά τη συνάντηση με τη Διοίκηση και την επίσκεψη του σε κάποιους χώρους του Νοσοκομείου, είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ, μπρος στην πραγματικότητα. Πραγματικότητα που λέει ότι ενώ θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και οι 6 χειρουργικές αίθουσες απο τις 3 που λειτουργούν τώρα, κάνοντας προσλήψεις, επιλέγει η κυβέρνηση να λειτουργήσει απογευματινά χειρουργεία, με το ίδιο προσωπικό, αλλά με τον ασθενή να βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη και τον εργαζόμενο να καταρέει απο την κουράση και την εντατικοποίηση της δουλειάς. 

Ο Υπουργός Υγείας έχει αποφασίσει να λειτουργήσει τα απογευματινά χειρουργεία, επί πληρωμή, με οποιοδήποτε κόστος, βάζοντας επιστημονικά υπεύθυνο τον Διοικητή του νοσοκομείου!  Γιατί τα αρμόδια επιστημονικά όργανα δεν έχουν αποφασίσει…! Άλλωστε στοιχηματίζει ότι θα τα καταφέρει! 

Θα αναλάβει όμως την ευθύνη αν αποδειχτεί ότι, από αυτή την πρόσθετη λειτουργία για το νοσοκομείο Χαλκίδας, κινδυνέψουν ασθενείς ή εργαζόμενοι; 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ 

ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ! 

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 7/4 ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ 

Το ΔΣ 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας