Διευθυντής 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας: “Σας ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας. Η κατάστασή μου είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.”

Χαλκίδα Νέα Γυμνασιάρχης Κορονοϊός

Σε σταθερή κατάσταση δηλώνει ότι βρίσκεται ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από το Σάββατο.

Χαλκίδα Ευβοίας: Διευθυντής Γυμνασίου με κορονοϊό – Κλειστό η Μονάδα αύριο Δευτέρα

Σε ανάρτηση του αναφέρει ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ η φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου είναι ευγενική και τους ευχαριστεί….

Να υπενθυμίσουμε ότι το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας σήμερα Δευτέρα παρέμεινε κλειστό ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στους χώρους…

Η ανάρτησή του…

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας. Η κατάστασή μου είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Βρίσκομαι στο πανέμορφο Νοσοκομείο Χαλκίδας κοντά στο βαθροβούνι στην αρχαία ακρόπολη που αγνάντευα κάθε πρωί από το δεύτερο όροφο του σχολείου μου. Από το παράθυρο βλέπω το τσιμεντένιο σώμα του νοσοκομείου να εχει αγκαλιάσει με αγάπη κάποια αρχαία ερείπια. Ώσμωση.

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας φροντίζουν ευγενικά.
Τους ευχαριστούμε όλους.

Να προσέχετε και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες. Να αναλαμβάνετε στο ακέραιο την ατομική σας ευθύνη και να απαιτείτε στο ακέραιο την ευθύνη της πολιτείας γιατί τίποτα δεν είναι προφανές.

Κλείστε τ αυτιά σας στους
θορύβους της αργυρώνητης επικοινωνίας. Να ακούτε μόνο όσους γνωρίζουν καλά.

Γιατί η ζωή μας αποκτά αξία μόνον όταν γνωρίζουμε γιατί ζούμε και κυρίως όταν γνωρίζουμε γιατί πεθαίνουμε.
.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr