Νέα Οδός

Δήμος Χαλκιδέων: 7 νέους υποψήφιους συμβούλους ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου

28 Ιουλίου 2023, 10:48 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιώργος Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. 

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν: 

Σπυριδάκης Παναγιώτης 1

  • Σπυριδάκης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μύτικα Χαλκίδος. Εδώ και 15 χρόνια μένει στα Δύο Δέντρα. Έχει σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων σε τεχνική επαγγελματική σχολή και έχει αποκτήσει δίπλωμα αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία 25 χρόνια διατηρεί μαζί με την σύζυγο του στο κέντρο της Χαλκίδα, το αρτοποιείο «ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ». Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά μια κόρη 14 ετών και έναν γιο 7 ετών. 

Αποφάσισε να στηρίξει τον Γιώργο Σπύρου γιατί θέλει και αυτός με τη σειρά του να συμβάλει συλλογικά  στον τόπο του, το Ληλάντιο,  γιατί είναι ένας τόπος ιστορικής σημασίας και με μεγάλες προοπτικές.

Αλεξίου Κατερίνα 1

  • Αλεξίου Κατερίνα  

Η Κατερίνα Αλεξίου είναι ιδιωτική υπάλληλος και μένει στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζουμή και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Χαλκίδας με ειδικότητα «Μηχανογραφημένο Λογιστήριο» & κάτοχος Πτυχίου «Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου». Έχει εργαστεί στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης σε μεγάλες εταιρίες Α.Ε., Ο.Ε.Ε.Ε. & Ε.Π.Ε,  τηλεοπτικές παραγωγές και στον ALPHA στην εταιρία του Κων/νος Λαζόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. 

Θέλει να αλλάξει η εικόνα της πόλης μας και κυρίως της περιοχής στην οποία διαμένει, τον Μπαταριά, ώστε να γίνει προσβάσιμη για όλους, γι’ αυτό και τάσσεται στο πλευρό του Γιώργο Σπύρου στις επερχόμενες εκλογές.

Μαραγκός Δημήτρης 1

  • Μαραγκός Δημήτρης  

Ο Δημήτρης Μαραγκός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος  με την Τόλια Βασιλική και έχουν αποκτήσει μια κόρη. Σήμερα εργάζεται ως χειριστής μηχανών έργων σε Ναυτιλιακή εταιρία αλουμινίου. 

Ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι για να βοηθήσει στην προσπάθεια βελτίωσης της πόλης και των υποδομών της.

Γεωργαλάς Νίκος 1

Γεωργαλάς Νικόλαος
Ο Νικόλαος Γεωργαλάς γεννήθηκε και κατοικεί στην Ν. Αρτάκη. Είναι Βιοτέχνης θερμικής επεξεργασίας πτηνοτροφών – βιταμινών τύπου pellet, και συνεργάζεται αποκλειστικά με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της πτηνοτροφίας. Έχει αναλάβει πολλές θέσεις ευθύνης δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, ως Πρόεδρος Δ.Σ., Γενικός Γραμματέας, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων. Έχει εκλεγεί πολλές φορές Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέας Αρτάκης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες μελέτες ώστε να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην πόλη, τα οποία συνεχίζονται μέχρι τώρα. Σήμερα, είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων & μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας, ΟΛΝΕ. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φινοπούλου και έχουν 4 παιδιά, τον δικηγόρο Δημήτρη, την οικονομολόγο Δόμνα, τη φιλόλογο Φωτεινή και τον οικονομολόγο Απόστολο. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γεώργιο Σπύρου, πήρε την απόφαση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του για να συμμετάσχει στην αναμόρφωση του Δήμου μας.

Τσομώκος Μιχάλης 1

Τσομώκος Μιχάλης
Ο Μιχάλης Τσομώκος είναι εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας. Είναι απόφοιτος του τμήματος μαθηματικών του ΑΠΘ. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά από το 1998 έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Αυλίδας επί καποδιστριακού δήμου και Αντιδήμαρχος Αυλίδας Δήμου Χαλκιδέων από το 2011-2013 . Η προσφορά και η εμπειρία του στο χώρο της αυτοδιοίκησης είναι μεγάλη γι’ αυτό και θα είναι μέσα και στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδας.

Ιορδάνου 1

Ιορδάνου Στέλιος
Ο Στέλιος Ιορδάνου έχει σπουδάσει Ξενοδοχειακά και Επισιτιστικά Επαγγέλματα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Πάρνηθα. Συνέβαλε σημαντικά το 2020 στην επαναδραστηριοποίηση του Σωματείου Εστίασης Ευβοίας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’, όπου εκλέχθηκε και υπηρετεί ως Γενικός Γραμματέας. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της Εστίασης – Ψυχαγωγίας & Αναψυχής. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σταματίου και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Το όραμά του είναι η Χαλκίδα να κερδίσει το «Στοίχημα του Τουρισμού» με «Ατμομηχανή» την εγγύτητά της με το παγκόσμιο τοπόσημο, την Αυλίδα, την πλούσια ιστορία της, τα αρχαία ρωμαϊκά, βυζαντινά και οθωμανικά μνημεία, τη γαστρονομική παράδοση, το παραθαλάσσιο μέτωπο και το φαινόμενο του Ευρίπου, τη διασκέδαση και τη πολύ δυνατή αγορά της.

Ρόγκας Κωνσταντίνος 1

Κωνσταντίνος Ρόγκας
O Κωνσταντίνος Ρόγκας είναι Λογοθεραπευτής -Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει βασικό τίτλο σπουδών στη λογοθεραπεία, μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην “κώφωση – βαρηκοΐα” και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού. Έχει επιτελέσει Πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου λογοπεδικών – λογοθεραπευτών για 10 έτη και τώρα παραμένει ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και υπεύθυνος στην ομάδα πτυχίων και μέλος της επιτροπής συνδικαλιστικών. Η ανάγκη και η επιθυμία του να αλλάξει η εικόνα μιας πόλης που λειτουργεί «εχθρικά» τόσο στους κατοίκους της όσο και στους επισκέπτες της, τον έκανε να εμπλακεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί μέχρι να νιώσει περήφανος για τη Χαλκίδα μας.

 

 

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων. 

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.