Νέα Οδός

Δήμος Χαλκιδέων: Συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Γιώργος Σπύρος

7 Ιουλίου 2023, 10:14 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

koronaiou

  • Βενετσιάνα (Βέτα) Κορωναίου

Η   Βενετσιάνα (Βέτα) Κορωναίου  είναι Νηπιαγωγός, με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση». Πρώην πρόεδρος και νυν μέλος στο Σύλλογο Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, στο Υπηρεσιακό συμβούλιο του Ν. Εύβοιας, Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό σύλλογο Πανόραμα Χαλκίδας, μέλος στον Ερυθρό Σταυρό κ.ά

Δεν διστάζει να διεκδικήσει τους όρους που δικαιούμαστε σαν κοινωνία, για τη ζωή και το μέλλον μας, με βαθιά πίστη στην ποιότητα της εκπαίδευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών, συλλογικά, δυναμικά και με ενσυναίσθηση.

Στόχος της, να γίνει ο τόπος μας κέντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος, να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν υποδομές για τον πολιτισμό, για το περιβάλλον, για την χωροταξία , για την αισθητική αναμόρφωση.

Έχει  2 παιδιά (πτυχιούχος Φαρμακευτικής και πτυχιούχος Γεωπονικής) και είναι κάτοικος Χαλκίδας.

dimitriouy

  • Ρένος Δημητρίου

Ο Ρένος Δημητρίου, είναι Χαλκιδέος, παντρεμένος με δυο κόρες, τη Δήμητρα (φοιτήτρια Οικονομίας & Διοίκησης) και την Έλενα (μαθήτρια Λυκείου) και κατοικεί στη Ν. Αρτάκη.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, Ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας (Φ.Δ.Χ.), εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Εύβοιας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φ.Δ.Χ.

Πρωτοπόρος στη δράση των κατοίκων της Νέας Κυζίκου (Ν. Αρτάκης) στην υλοποίηση έργων υποδομής της περιοχής, καθώς στον κλάδο των μεταφορών.

Η εμπειρία λόγω του επαγγέλματός που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, βλέποντας σύγχρονους δήμους που σήμερα είναι πρότυπα,  θεωρεί χρέος του αλλά και συλλογικά,  να βοηθήσουμε να ανέβει η πόλη μας σε υψηλότερα επίπεδα, τόσο τεχνολογικά όσο και λειτουργικά, για μια σύγχρονη πόλη φιλική στους επισκέπτες και τους πολίτες της.

kriaras

  • Γιώργος Κριάρας

Ο Γιώργος Κριάρας(17/11/1968), γέννημα θρέμμα και κάτοικος Ν. Αρτάκης, είναι Οικονομολόγος με MSc από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στον Έλεγχο Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών  πιστοποιημένος εκπαιδευτικός και σύμβουλος σταδιοδρομίας από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτική-Προσανατολισμού. Επίσης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας/Εκπαιδευτικός στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Συμμετείχε ως ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας JeanMonnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα  την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, του τουρισμού και της θαλάσσιας πολιτικής. Τα  επιστημονικά του δε ενδιαφέροντα αφορούν τα θέματα παιδείας, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας και επιχειρήσεων, τα οποία αποτελούν και το αντικείμενο της επαγγελματικής του διαδρομής.

Με μεγάλη εμπειρία στα επιστημονικά του πεδία και μέσα από συνεργασίες, επιδιώκει με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Άμεσα», να προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις, για το κοινό όφελος.

Λοβέρδου 1

  • Ουρανία Θεοδώρου Λοβέρδου

Η Ουρανία Θεοδώρου Λοβέρδου  κατάγεται από τα Φύλλα, γεννήθηκε στη Χαλκίδα και μεγάλωσε στο Βασιλικό, όπου ιερουργούσε ο αείμνηστος πατέρας της, πατήρ Θεόδωρος Λοβέρδος, στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Ρώσου.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Σερβίας στο «NOVI SAD», είναι εκπαιδευτικός καθηγήτρια φυσικής αγωγής και γνωρίζει Αγγλικά και Σέρβικα. Έχει εργαστεί στο Αθλητικό Γυμνάσιο Αλιβερίου και σήμερα, υπηρετεί στην Α΄/θμια Εκπαίδευση, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Ντουζίδη και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Θανάση και τον Θεόδωρο-Αναστάσιο (φοιτητές και μπασκετμπολίστες).Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

zoumis

  • Νικόλαος Ζουμής

Ο Νικόλαος Ζουμής κατάγεται από το Μύτικα, έχει δυο κόρες τη Φωτεινή (Φένια) και τη Δήμητρα-Μαρία (Μάντυ) και κατοικεί στη Χαλκίδα. Του αρέσει ο αθλητισμός (Μπάσκετ, γυμναστική, Βόλεϊ  κλπ), τα ταξίδια, το διάβασμα, η μουσική και οι κατασκευές.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, τον εμπνέουν οι νέοι άνθρωποι και είναι ένας από τους λόγους ενασχόλησης του με τα κοινά που ξεκινά αρκετά παλιά, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Μύτικα (Δήμου Ληλαντίων), καθώς και με τη συμμετοχή του σε συλλογικές δράσεις, ως εθελοντής στο Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης», μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα κ.ά.

Αυτοσκοπός και προσωπικό του στοίχημα, η βελτίωση της ποιότητας ζωής η αναβάθμιση του τόπου κ.ά.

keratsa

  • Τόνια Κεράτσα

Η Τόνια Κεράτσα είναι ελεύθερη επαγγελματίας  και διατηρεί το κέντρο ξένων γλωσσών και μεταφραστικών υπηρεσιών «L.two».

Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης –Αυτοδιοίκησης, κάτοχος πτυχίου σε Αγγλική και Ισπανική Φιλολογία – ΕΚΠΑ καθώς και Μεταπτυχιακού στην  Τεχνική και Εμπορική Μετάφραση από το  UMIST στην Αγγλία.

Το 2019 εξελέγη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας και από τότε ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πιστεύει πως η Χαλκίδα είναι η ιδανική πόλη! Η τοποθεσία της, το κλίμα της, η ιστορία και η τέχνη της, ο εμπορικός κόσμος, οι άνθρωποι της!

Σύνθημα της «Ας φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα για να την απογειώσουμε, να αναδείξουμε τα δυνατά της σημεία, να διορθώσουμε τις αδυναμίες της, και να την κάνουμε προσβάσιμη σε όλους!»

myrkos

  • Μύρκος Επαμεινώνδας

O Μύρκος Επαμεινώνδας είναι Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Είναι κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική του Πανεπιστημίου Frederick της  Κύπρου.  Οραματίζεται μια πόλη πιο λειτουργική για τον πολίτη, πιο φιλική και πράσινη με αναπτυξιακό ορίζοντα και έργα υποδομής για το «τώρα» και το «αύριο» που θα καταστήσουν το Δήμο μας οικονομικά εύρωστο και αυτόνομο,  αναβαθμίζοντας την Παιδεία του τόπου μας για εμάς και τα παιδιά μας.

mparitas

  • Αθανάσιος Μπαρίτας

Ο Αθανάσιος Μπαρίτας, είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά και κατοικεί στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι).

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου στην ειδικότητα του ψυκτικού. Οι οργανωτικές και ηγετικές του ικανότητες, σε συνδυασμό με την ομαδικότητα, πιστεύει ότι είναι η συνταγή μιας επιτυχημένης πορείας, σε προσωπικό, κοινωνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Χόμπυ του είναι το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι το χωριό, που αποτελεί και το κίνητρο για την εμπλοκή του με τα κοινά, για μια άλλη οπτική στο αναπτυξιακό σχέδιο της περιοχής.

dourdouvela

  • Έλενα Δουρδουβέλα

Η Έλενα Δουρδουβέλα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στοΚαλοχώρι-Παντείχι Αυλίδας, όπου κατοικεί ως σήμερα.

ΕργάζεταιστηνεπιχείρησηTNGLInsuranceThenewgoodlife, ενώαπασχολείται και στην οικογενειακή επιχείρηση.

Η αγάπη και η αγωνία για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, ήταν το κίνητρο και το ερέθισμα να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση. Με νέες καινοτόμες αλλά υλοποιήσιμες ιδέες, έχει τη θέληση να παλέψει για αυτές, με αξιακές βάσεις και ως συνεχιστές κάθε προηγούμενης γενιάς.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.