Νέα Οδός

Εξαιρετική η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στο Αλιβέρι

25 Μαρτίου 2024, 6:58 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Εξαιρετική η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στο Αλιβέρι

Με τα καλύτερα λόγια υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Αλιβερίου τις φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου με αλλαγές που έγιναν από τον δήμο και έδωσαν μια εικόνα ανανέωσης στην παρέλαση!

Από τις αρχές Μαρτίου οι αντιδήμαρχοι του Αλιβερίου Γ.Στρουμπούλης και Σοφία Βότση , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Προκόπης Αλέξης, ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Τσιμογιάννης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των σχολείων της πόλης πραγματοποίησαν σύσκεψη στο δημαρχείο ώστε όλα να σχεδιαστούν στην εντέλεια. Έγινε αντικατάσταση των ηχητικών εγκαταστάσεων που ήταν παμπάλαιες και συγκροτήθηκε μια μπάντα από μουσικούς με τύμπανα και πνευστά ,τοποθετήθηκε σε πιο κεντρικό σημείο η εξέδρα και υπήρχαν στην κάτω πλατεία χορευτικά συγκροτήματα που έδωσαν άλλο χρώμα στις εκδηλώσεις.

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και τα σχολεία με τους συλλόγους του Αλιβερίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από όσους παρακολούθησαν την παρέλαση. Το «Παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος , η βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ. Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη που κατάγεται από την περιοχή, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας και των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου

Ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος αμέσως μετα την παρέλαση των μαθητών δήλωσε: «Στη σημερινή διπλή γιορτή του Έθνους μας, ας σταθούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στην ηρωική πορεία των προγόνων μας, που με αίμα και θυσία κατάφεραν να μας εξασφαλίσουν την ελευθερία που απολαμβάνουμε σήμερα. Ας εμπνευστούμε από το παρελθόν και ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα δίκαιο και αξιοπρεπές μέλλον για όλους. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας που συμμετείχαν στην παρέλαση! Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές, τους συλλόγους που χόρεψαν, αλλά και όσους συμμετείχαν στην μπάντα, οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην φετινή παρέλαση.»

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.