Νέα Οδός
,

Εύβοια – ΑΠΑΤΗ: Ανύπαρκτο τοπικό site στην λίστα με τα ΜΜΕ που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. της καμπάνιας για τον κορονοϊό

13 Ιουνίου 2020, 1:32 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, η λίστα με τα ΜΜΕ (έντυπα, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και κανάλια) που έλαβαν χρήματα για την καμπάνια των 20 εκατ. ευρώ «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Όμως στη λίστα αυτή, παρόλο που αναφέρονται τα ΜΜΕ, δεν αναφέρονται τα χρηματικά ποσά.site

Κοιτάζοντας την λίστα, σε ένα σημείο αναφέρονται και τα site της Εύβοιας που συμμετείχαν στην καμπάνια, όπου ανάμεσα υπάρχει ένα το οποίο δεν υπήρξε ποτέ ως ιστοσελίδα ούτε είχε καταχωρηθεί μέχρι προχτές που καταχωρήθηκε από συνάδελφο.

Ο λόγος για το eviavima.gr που αν κάποιος έψαχνε πριν 2 ημέρες θα έβλεπε ότι δεν είχε καταχωρηθεί τουλάχιστον για τα 2 τελευταία χρόνια αυτό το domain name φουντώνει τις ερωτήσεις για το ποιος πήρε τα χρήματα για αυτό τον ανύπαρκτο ισότοπο.

Ενώ επίσης, βλέπουμε στην λίστα να υπάρχει και το blog evi…gr το οποίο δεν είναι μέλος του Ηλεκτρονικού Μητρώου ΜΜΕ και απαγορεύεται δια νόμου, να πάρει κρατική διαφήμιση.

Πάντως γεγονός είναι ότι τώρα τελευταία στην Εύβοια, υπάρχουν τα φαινόμενα κατάχρησης χρήματος για δήθεν προβολές και άλλα που μόνο δεν τιμούν την δημοσιογραφική ιδιότητα.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.