Φλώρος για Γραμμένο: Δεν τον γρονθοκόπησα ποτέ – Δεν ανέχομαι κανείς να βρίζει την μητέρα μου που είναι ό, τι πιο ιερό έχω

25 Απριλίου 2024, 12:57 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Φλώρος για Γραμμένο: Δεν τον γρονθοκόπησα ποτέ

«Δεν γρονθοκόπησα ποτέ τον κ. Γραμμένο» ανέφερε σε νέες δηλώσεις του ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος σήμερα απολογείται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή.

«Όλα ξεκίνησαν από την ομιλία του κ. Χήτα για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου που προέρχεται από μία μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας μου εδώ και 2-2,5 χρόνια περίπου για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter. Ο κ. Χήτας πάνω στον λόγο του είπε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή γύρισα και του είπα απλώς ότι «αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εσύ» τόνισε ο κ. Φλώρος στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Εκείνη τη στιγμή αναίτια και χωρίς να του έχω μιλήσει, πετάχτηκε ο κ. Γραμμένος, γυρνάει και μου λέει “βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι”. Γυρνάω του λέω: “άντε γ@@@”. Και μου λέει “θα σου γ@@@ τη μ@@@ σου εσένα”.  Του λέω «τι είπες;». Φεύγει εκείνη τη στιγμή, ξανακάθομαι στη θέση μου. Ξαναγυρνάει προκαλώντας με χυδαίες χειρονομίες και μου λέει «θα σε πάνε με χειροπέδες μέσα». Φεύγω εκείνη τη στιγμή γιατί εγώ δεν ανέχομαι να μου βρίζει κανένας την μητέρα μου, που είναι ό, τι πιο ιερό έχω και νομίζω ότι είναι ό, τι πιο ιερό υπάρχει η μητέρα. Βγήκα στην είσοδο, ήταν και η φρουρά της Βουλής εκεί και ο κ. Γραμμένος. Μου έλεγε «φύγε από μπροστά μου». Με σπρώχνει και εκείνη τη στιγμή γυρνάω, τον πιάνω από τον γιακά και τον ρίχνω κάτω. Ούτε γροθιές που έχουν αναφέρει, ούτε το παραμικρό. Εκεί έληξε το θέμα. Ήρθε και κόσμος μας χώρισε».

Σε ερώτηση για το αν τον γρονθοκόπησε, ο κ. Φλώρος απάντησε «ποτέ, ποτέ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.